Sabrina's vrij schrijven deel 1


Vrij schrijven.... kwam het tegen hier bij Diaantje en dacht dát is iets voor mij! Ik hou van schrijven, van schrijven vanuit mijn gevoel.... Van mijn gevoel delen en handelen uit gevoel.... Ja, ben wel echt een gevoelsmens!
Vandaag een redelijk rustige dag achter de rug. Lekker een beetje uitgeslapen, koffie gedronken met z'n allen op de bank... Oliver cadeautje gekregen voor vaderdag.... En het grootste en liefste cadeautje vandaag; een nieuw konijntje van 8 maandjes ou, een lief zwart konijntje. Nadat laatst onze twee konijnen dood zijn gegaan wilde we dit niet meteen, maar vanochtend dus eentje opgehaald. Konijntje werd niet goed verzorgd daar zei Oliver, zat in een te klein hokje, heeft te lange, krom gegroeide nageltjes... zielig. Maar wij gaan er natuurlijk goed voor zorgen!
Kun je zo van houden hè van die beestjes, ze geven zoveel liefde ♥

Ook nog mijn schoonzusje op de thee geweest vanmiddag, ze had even afleiding nodig en kwam dus naar ons, lekker pannenkoeken meegegeten en alvast voorpret voor over twee weekjes. Dan is het back to the ninethy's hier in het Leijpark en daar gaan we met tweetjes heen. Zoooooveel zin in! Word al blij en hyper als ik eraan denk hahaha. Lekker uren lang los gaan, dansen, meezingen, lol maken.... Gewoon nergens anders aan denken. Even geen ellende.... alleen maar leuke muziek, leuke mensen, mooie sfeer en bier haha. Al zitten bedenken hoe we stiekem wat shotjes mee kunnen smokkelen, benieuwd of het lukt! Haha voel me weer net een puber, love it!

Nu lekker op de bank, niks meer doen.... huispak aan en op de laptop. Rust, mijn eigen ding.... Ook iets wat echt bij me past.... echt mijn rustmomentjes en eigen tijd nodig en daarnaast dus ook de drukte van festivals, stappen, mensen om me heen in de stad, feestjes.... Tegenstrijdig wel, ben ik eigenlijk in heel veel dingen.  Maakt het leven ook wel leuk, nooit saai. Het is gas geven en remmen tegelijk hahaha. Leven is mooi!! Vooral nu in het voorjaar en met al zoveel mooi weer dat we gehad hebben. Vanaf woensdag weer richting de dertig graden las ik daarstraks, heerlijk! Mag het van mij het hele jaar door wel zijn.... Veel buiten, bbq, wijntje met vrienden, wandelen, fotograferen en buiten feesten.

 

Nou, mijn 10 minuten zijn op hihi, leuk om te doen, ga ik vast vaker doen ☺