Sabrina's vrij schrijven deel 6

Sabrina's vrij schrijven deel 6


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo Yoorsies, gisteravond ineens ziek geworden, dus voor vandaag mijn afspraken afgezegd (wat ik niet zo graag doe) en tot 13.30 geslapen. Nu lekker op de bank met mijn laptop, niet veel fut om echt iets te doen, dus dan maar lekker hier wat lezen en bloggen toch ☺
Vanochtend was ik natuurlijk wel opgestaan voor de kids, Oliver was al werken (taxi vervoer speciaal onderwijs). Lisa moest gewoon naar school en Romy weer werken bij Zeeman. Ik keek uit het raam en zag dat het dauwig was en dan met van die mooie ochtendgloed door de zon. Daar hou ik zo van! Normaal gesproken zou ik als de kids de deur uit waren mijn camera gepakt en was ik gaan fotograferen. nouja, vandaag dus even niet.... ach komen nog genoeg mooie dagen. Las net ook dat het volgende week weer mooi nazomerweer wordt, ook iets om naar uit te kijken! Mss nog gezellig een terrasje pakken met vriendinnen of een stapavondje?
Hihi eerst maar goed beter worden.... begin het wel te leren om iets beter naar mijn lichaam te luisteren. Dus nu lekker met laptop op de bank en ook een stapel tijdschriften an de bieb. Op mijn gemakje! Lisa is ook alweer een uur uit school, Oliver is de kids weer naar huis rijden nu, is zo weer klaar. En Romy moet tot 18.00... dan is ons gezinnetje weer compleet.
Het ritme zit er ook weer in dus en dat is wel fijn! Ben zelf eigenlijk wel impulsief en van "go with the flow", kijken wat er op je pad komt.... maar wat structuur erbij doet me ook wel weer goed.

En hoe was jullie dag?

*Plaatje van PinterestBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik lees het telaat, dus ik hoop dat je je inmiddels een stuk beter voelt! Lekker rustig aan doen is soms ook wel eens fijn 😉
| 21:50 |
Dank je, het gaat weer een beetje beter
| 15:39 |
Bij mij zit het ritme er niet in. Ik sleep mij voort ik ben zooo nachtmens. Lekker naar je lijf luisteren als het kan
| 17:38 |
O dat lijkt me lastig! Doe ik ☺️
| 21:19 |
Dat je maar weer snel beter mag zijn! Mijn dag zag er zo uit: y.is/qzMhM
| 08:09 |
Het gaat ondertussen gelukkig weer een stuk beter, dank je :) Ik ga even kijken!
| 17:08 |
Word maar snel beter! Beterschap!
| 10:04 |
Dankjewel ☺️
| 11:08 |
Tijd en rust nemen als je lichaam daarom vraagt, anders gaat het roepen en misschien wel schreeuwen.
Ik heb het vandaag ook rustig aan gedaan, wat last van mijn ribben, lichaam roept, en ik kreeg visite die even naar de bouwwerkzaamheden kwamen kijken. Samen even naar het restaurantje geweest en zij weer weg, ik heb lekker een uurtje geslapen, was hart nodig ook. Niets gedaan ? Ach er komen nog meer dagen.
| 21:22 |
Dat schreeuwen doet het al veel te veel idd dus tijd om het anders te gaan doen. Klinkt ondanks je ribben als een fijne dag en idd morgen (of overmorgen...) weer een dag
| 09:15 |
heel veel beterschap gewenst,en knap maar lekker op ☺
| 21:08 |
Dankjewel ☺️
| 09:14 |
Goed dat je er aan toe geeft, zal nodig zijn
en alvast beterschap gewenst natuurlijk
ik stopte vandaag wat uurtjes ind e hulp aan meiskes in nood en verder lekker zitten kleuteren
| 20:16 |
Dank je ☺️
| 09:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen