Henk vertelt over fitgirls

Henk vertelt over fitgirls


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Is weer zo een raasje dat iedereen fitter wil zijn en ze buikie strak en een kont as een koe. Ken ook nie normaal he. Doe mooi niet mee zie ze op twitter en faceboek dingen doen en zo denk ik wat nou. Doe elke dag biertje ga paar kere per jaar na sportschool of renne eet elke dag paar gehaktschijfe en bam ik ken al die mallote nog aan met 1 hand. Zellufs sommige pipos van sportschool ken ik hebben dus wat nou fit?? Zie overal staan ben fitgirl fitmam fit en slank nou k moet wel wat vast kenne pakken als je begrijp hoe ik bedoel. Die kont vin wel lekkere ontwikkelinge maar met slanke den als lijfie is t nog net of ik een flamingo met een kontenkoe zie waggelen zo erg. Heb joutoep bekeke maar word er nie allemal vrolek van dat gezwam over eten en sporten elke week elke keer. Ga es zuipen of fietse stele of werke voor je geld! Neem es flinke borrel kom je bij je zinnen ga je wijse dingen zeggen en geen klinkkare onzinnen. Tering bullshit.Beoordeel

Reviews en Reacties:

3.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik weet niet hoe ik dit moet opvatten. Ik leef gezond, geen alcohol, geen suikerwaar, geen vetten. Ik fitness elke dag en voel me er heerlijk bij. Sterker nog, ik voel me nu beter als ooit te voor. Tering bullshit kan ik dus niet zeggen.
| 12:22 |
Nou fietse stele doe ik nie aan. Maar sporte is ook nie mijn ding. Znap jou heulemaal.
Je seg wel weinig terug op reaksies he
| 00:09 |
Bedankt voor je sepport lekker punte spare nog 1400 blogs...
| 14:46 |
Waar zijn de emoticons als je ze nodig hebt. Stel je een smiley met tranen van het lachen voor. Intussen probeer ik bij te komen van verslikken in een chocolade paas-ei.
| 16:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen