Gratis headers voor op Yoors

Gratis headers voor op Yoors


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Geïnspireerd door de post van De Knutseljuf Ede, heb ik ook wat headers gemaakt die Yoors-leden gratis mogen gebruiken. Het is van alles wat, maar misschien zit er wat voor je tussen. Voor gebruik buiten Yoors: alleen met bronvermelding (linkje naar hier is genoeg).

Mocht je nou zelf ook aan de slag willen? De maten zijn 1140x380px, of in ieder geval een verhouding 3:1.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

De headerfoto van deze post is een gedeelte van een streetart tekening van Joel Yau (USA) op het World Street Painting Festival in Arnhem in 2015.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat heb je wel heel leuk gedaan!
| 22:16 |
Wat leuk dat je dat doet en ook anderen het mogen gebruiken. Ik zet gewoon een foto als header neer. Ik verander dus niets aan de maat. Nu vraag ik mij af of dat te zien is door anderen. Ik zag wel dat als ik die header dan op sla het geen foto maar header  is.
| 20:56 |
Wat anderen zien, is een uitsnede van de foto die jij selecteerde op de verhouding 3:1 (breedte:hoogte). Die foto kun je zelf nog wat heen en weer slepen en  in-/uitzoomen om het mooiste stukje te laten zien.

De foto's die ik hier heb neergezet zijn al in die verhouding, dus die kun je gewoon helemaal gebruiken.
| 11:32 |
Bedankt voor je uitleg, super.
| 21:50 |
Wat leuk, er zitten mooie bij, wij hebben 2 dagen Pieterpad gelopen en ik heb ook wat headers geschoten. 
| 00:24 |
Leuk! 
| 23:02 |
Leuk gedaan, dank Je!
| 11:19 |
You're welcome.
| 12:43 |
Die met de voetjes is heel leuk. 
| 22:29 |
Dankjewel
| 09:22 |
Mooie headers bij 
| 21:02 |
De plekjes zoeken om ze te schieten is natuurlijk het leukst. 😊
| 21:25 |
Ik leentjebuur ze meestal bij pixabay
| 21:28 |
Leuk, mooi! Ik hanteer die maten ook. Zal je post toevoegen in mijn uitleg hoe ik een header maak.
| 20:52 |
Dank je.
| 21:25 |
Graag gedaan.
| 21:37 |
Mooie headers, ga ik zeker gebruiken!
| 20:47 |
Goedzo! 👍
| 21:26 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen