Gratis headers voor op Yoors

Gratis headers voor op Yoors


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Geïnspireerd door de post van De Knutseljuf Ede, heb ik ook wat headers gemaakt die Yoors-leden gratis mogen gebruiken. Het is van alles wat, maar misschien zit er wat voor je tussen. Voor gebruik buiten Yoors: alleen met bronvermelding (linkje naar hier is genoeg).

Mocht je nou zelf ook aan de slag willen? De maten zijn 1140x380px, of in ieder geval een verhouding 3:1.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

De headerfoto van deze post is een gedeelte van een streetart tekening van Joel Yau (USA) op het World Street Painting Festival in Arnhem in 2015.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat zijn mooie headers.
| 19:44 |
Dat heb je wel heel leuk gedaan!
| 22:16 |
Wat leuk dat je dat doet en ook anderen het mogen gebruiken. Ik zet gewoon een foto als header neer. Ik verander dus niets aan de maat. Nu vraag ik mij af of dat te zien is door anderen. Ik zag wel dat als ik die header dan op sla het geen foto maar header  is.
| 20:56 |
Wat anderen zien, is een uitsnede van de foto die jij selecteerde op de verhouding 3:1 (breedte:hoogte). Die foto kun je zelf nog wat heen en weer slepen en  in-/uitzoomen om het mooiste stukje te laten zien.

De foto's die ik hier heb neergezet zijn al in die verhouding, dus die kun je gewoon helemaal gebruiken.
| 11:32 |
Bedankt voor je uitleg, super.
| 21:50 |
Wakeupkitty werkt op mobiel en als ik dat doe kan ik niet schuiven met mijn header. Sterker nog, ik zie geen preview, dus klik dan als gok op "OK" en meestal gaat het dan goed. Of is daar een foefje voor?
| 13:05 |
Je kunt op mobiel wel schuiven, maar dat is meestal alleen omhoog omlaag merkte ik. 
| 23:28 |
Op mijn mobiel zou ik echt niet weten hoe... Android... zie de knopjes maar die doen niks. Op desktop kan ik niet naar li. of re. schuiven. Ook niet verkleinen of vergroten.
| 07:31 |
Je kunt alleen schuiven als de afbeelding niet in de verhouding 3:1 (breedte:hoogte) is. Is hij dat al wel, dan kun je dus niet schuiven. Als je inzoomt, dan kun je wel schuiven (op mijn android iig). Ik kan je wel een filmpje laten zien van mijn scherm, mocht dat helpen?
| 12:02 |
Bij mijn Android dus echt niet.
Of ik doe iets verkeerd...
Ja, graag :)
| 13:08 |
Filmpje op YouTube. Ik voeg een foto toe en zoom in. youtu.be/SHLgP4QY1ic
| 13:23 |
Merci, ik ga kijken.
| 13:25 |
Dank, bij mij lukt dat echt niet... maar blijf het proberen :)
| 13:26 |
Hmm, vervelend. 
| 15:39 |
Niets onoverkomelijks :)
| 15:42 |
Oplossing: afbeelding zelf al als rechthoek bewerken, opslaan en dan pas uploaden.
| 15:42 |
Wat leuk, er zitten mooie bij, wij hebben 2 dagen Pieterpad gelopen en ik heb ook wat headers geschoten. 
| 00:24 |
Leuk! 
| 23:02 |
Leuk gedaan, dank Je!
| 11:19 |
You're welcome.
| 12:43 |
Die met de voetjes is heel leuk. 
| 22:29 |
Dankjewel
| 09:22 |
Mooie headers bij 
| 21:02 |
De plekjes zoeken om ze te schieten is natuurlijk het leukst. 😊
| 21:25 |
Ik leentjebuur ze meestal bij pixabay
| 21:28 |
Leuk, mooi! Ik hanteer die maten ook. Zal je post toevoegen in mijn uitleg hoe ik een header maak.
| 20:52 |
Dank je.
| 21:25 |
Graag gedaan.
| 21:37 |
Mooie headers, ga ik zeker gebruiken!
| 20:47 |
Goedzo! 👍
| 21:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen