×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Werk of Hobby? kan het allebei?

Werk of Hobby? kan het allebei?Wat vind ik het ontwerpen van een Romper of luiertaart toch ontzettend leuk om te doen. Ik kan mezelf daar helemaal in verliezen en voor dat ik het weet zijn de uren voorbij gevlogen en moet ik weer alles opslaan en weg zetten om me eigen 2 kids van school te halen. Soms zitten er gewoon veel te weinig uren in 1 dag. Ik vraag me wel eens af zijn er nou nog meer ondernemers die hun werk zo ontzettend leuk vinden en s'morgens nou nooit hebben bah daar gaan we weer. Nu ik daar over na denk ...Is ook wel een beetje overdreven want niet alles is leuk aan mijn werk. Bijvoorbeeld artikelen en teksten plaatsen in de webshop en BOL.COM bijwerken is echt dood saai. Maar ja helaas hoort dat er allemaal bij en sommige dingen moeten gebeuren. Het liefst ben ik de hele dag bezig met nieuwe dingen verzinnen of rompers en t-shirts ontwerpen.

We hebben nu helemaal tijd te kort Vandaag is het goede vrijdag en ansluitend pasen ,dat betekend kinderen vrij.....dat betekend.....MAM...MAM...MAHAAAMMMM. Omg..dus dat. Tja dan schiet het niet echt op allemaal. Maar we proberen zo tussen door wel van alles en nog wat voor elkaar te krijgen. Vandaag gaan we de bestellingen klaar maken en we zijn bezig om onze goede doelen pagina klaar te maken. Wij gaan beginnen met het steunen van het KWF en WNF. Dit omdat ik helaas zelf met die rot ziekte te maken heb gehad en gelukkig is alles tot zo ver weer helemaal super goed. Maar als je zoiets meemaakt wordt je wel weer even bewust van een aantal dingen in het leven. Wat wel en niet belangrijk is en door dat ik veel in het ziekenhuis was ook gezien hoe hard er geld nodig is voor onderzoek. Want wat lopen er veel mensen in het Anthoni van leeuwen ziekenhuis....en was me zeer bewust dat niet iedereen die daar liep het volgende jaar zou halen. Er is nog steeds veel geld nodig om die onderzoeken uit te voeren, wij hebben bedacht we ontwerpen een aantal T-shirts voor het KWF en bij elk verkocht shirts gaat er 15% naar het goede doel.

Precies het zelfde gaan we doen met het WNF ook dit is een fonds die mooi is opgezet en goede doelen heeft voor de onschuldige dieren op deze aard bodem. Zo beschermen ze o.a de Tijger, Olifant, Neushoorn, Mensapen, Rivierdolfijnen en de panda's. Maar niet alleen de dieren ook hun leef gebied valt onder hun missie. Op de website hebben we een aparte pagina aangemaakt en daar komen de T-shirts op te staan. Dus allom werk genoeg weer, we hopen dat iedereen leuke paasdagen heeft.

Geniet van en met elkaar!

prettige paasdagen!

Vinception
Wel leuk als je van je hobby je werk kunt maken! Fijne paasdagen :)
14-04-2017 15:12
14-04-2017 15:12 • Reageer
_PetitCorbeau_
Voor jou ook fijne paasdagen!
14-04-2017 14:35
14-04-2017 14:35 • Reageer
Beads Creations
Leuk blog en ja ik verlies me ook vaak in het maken van mijn sieraden en inderdaad het papier werk is niet altijd even leuk wat ik wel leuk vind is het maken van mooie foto's Jij ook fijne paasdagen
14-04-2017 12:57
14-04-2017 12:57 • Reageer
Creatief met Gea
Wat mooi dat je zo een paar goede doelen kunt steunen. Fijne paasdagen
14-04-2017 12:11
14-04-2017 12:11 • Reageer