Hier is die dan.....


Bij het zien was ik meteen verkocht!!!!

Zoals een aantal van jullie misschien wel al in mijn vorige blogs gelezen hebben is mijn zoektocht met succes geslaagd!!!!!!!!!!!!

Na mijn val was het voor mij meteen duidelijk Bols moest en zal er komen! Na nogmaals met mijn moeder langs te zijn geweest op de manege waar Bols stond was de knoop al snel doorgehakt en hadden wij besloten dat als Bols goed door de keuring heen zou komen hij een fijn huisje bij mij kreeg!

Zo gezegd zo gedaan en de dierenarts gebeld om te vragen wanneer zij de keuring kon doen. Dit kon gelukkig al vrij snel! De dierenarts bekeek Bols eerst op het gebied van gebit, huid, hoeven, ogen en rug. Hier kwam hij goed door. Daarna gingen we naar buiten voor de buigproeven (dit gaat als volgt; Been optillen van een paard en deze een minuut lang vasthouden na de minuut been neerzetten en weg rennen met het paard. Loopt het paardje dan kreupel of onregelmatig dan weet je dat er iets niet helemaal goed is met zijn benen. Dit doe je met alle vier de benen en kan evt. twijfel herhaald worden.  Bij Bols was dit niet nodig want hij liep super goed. Als laatste werd er getest of hij zowel goed op het harde (asfalt) als op het zachte (zand) zou lopen.
Ook dit was TOPPIE JOPPIE IN ORDE 

DUS HOERAAAA DE VLAG GING UIT, WANT BOLS WAS VANAF DAT MOMENT VAN MIJ!!!! 

Ik zal mijzelf even voorstellen: 

Mijn naam is Bols, ik ben een super leuke, knappe maar vooral eigenwijze Tinker kruising van net Acht jaar oud!
Ik kom helemaal uit Ierland en werd overgebracht naar Rotterdam... Hiervoor stond ik op een Manege, maarja dat vond ik niet zo leuk! Zo stond ik lekker vaak stil, bokte ik een paar keer wanneer ik een tikje op mijn billetjes kreeg en dan mocht ik lekker naar stal eten!!! Want hihi niemand bleef er dan bijna opzitten en dan werden de ouders boos! 
Jullie zullen vast nog veel verhalen over mij lezen, want ook bij mijn nieuwe baasje ga ik natuurlijk proberen om onder het werk uit te komen!!! Maar dat ga ik nog niet verklappen hoor!!!