Mozaïek Oerwoud

Mozaïek "Oerwoud"


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit is het derde mozaïekwerk dat ik gemaakt heb.


Ik mozaïek bij mijn buurvrouw/vriendin Marian. Zij is kunstenares en zij heeft thuis een atelier waar alle spullen zijn die ik nodig heb om te kunnen mozaïeken. Spullen die je onder andere nodig hebt zijn: trespa-plaat of iets anders leuks om op te mozaïeken, tegels in alle kleuren, steentjes, kralen, spiegel, lijm, een nijptang om de tegels te knippen enz.

Ik heb de werkjes die ik tot nu toe gemaakt heb op trespa-plaat gemaakt. Dat heb ik gedaan omdat ik mijn mozaïekwerkjes buiten heb of wil hangen en trespa-plaat werkt niet. Ik voeg het werk als het klaar is ook met buitenvoegsel. Ik heb hier grof de tekening op de plaat getekend die ik wil gaan mozaïeken.


Ik ben gek op kleuren en dieren en planten dus ik maak graag kleurige werkjes met dieren en/of planten erop.
Hier mijn begin. Ik heb ervoor gekozen om de bladeren van de bloemen vrij groot te knippen. Beide grote bloemen zijn hier klaar en het is misschien wat lastig te zien maar dat groene aan de onderkant is een kikkertje. Die grote groene kralen zijn zijn ogen.Weer een stapje verder. Ik heb een regenboog van kralen gemaakt, een ara en een toekan. Het werk krijgt wat vorm hier. 


Het werk is klaar en moet een paar dagen goed drogen voordat het gevoegd kan worden.

Zo hangt hij nu gevoegd en wel in mijn tuin. Gezellig!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
San wat is hij mooi geworden.. super !!
| 21:17 |
Dank je wel Busje. Ik ben nu met een mooie bezig. Een Buddha. Daar ben ik nu al trots op.
| 21:19 |
Nou ik doe het je niet na :D Mooi!
| 14:33 |
Dank je wel. Is makkelijker dan je denkt hoor.
| 19:24 |
Okee... :)
| 20:17 |
Ook al weer zo'n mooie
| 12:40 |
Dank je wel....:-)
| 19:25 |
Wat gaaf gedaan.
| 00:30 |
Dank je wel....
| 00:31 |
Gaaf dat mozaïek
| 21:51 |
Ja is heel leuk. Je kan al je creativiteit erin gooien en het is rustgevend om te doen.
| 21:53 |
Heel mooi en creatief gedaan, Sannie. :-)
| 18:34 |
Dank je, is ook leuk om te doen.
| 18:47 |
:-)
| 20:40 |
Heel tof om te doen hè :D
| 15:06 |
Ja heel relaxt en rustgevend. Is voor mij een wonder hoor want ik ben een drukte makertje. Ze noemen mij altijd ADHD-tje. Toch kan ik zomaar een paar uur rustig mozaïeken.
| 15:10 |
Ja ken dat :)
| 06:48 |
Ik vind het al knap dat je zo kan tekenen. Mooi kunstwerk.
| 14:52 |
Hahaha, nou, dat kan ik ook alleen als ik 100 keer ga gummen hoor. Ik ben bijna langer bezig met het tekenen dan het mozaïeken. Ik ben n met een hele mooie bezig, een Buddha. Die is nog niet af maar daar ben ik nu al zo trots op. Je zult hem zien in de toekomst als hij af is.
| 14:57 |
Ah joh, moet je niet vertellen. Al gum ik 1 miljoen keer blijft het iets abstracts. Dus je kan gewoon goed tekenen.
| 15:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen