Mijn toekomst visie - 30 days Challenge - 02.

Mijn toekomst visie - 30 days Challenge - 02.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De 30 days Challenge bestaat uit 30 opdrachten/thema's voor elke dag een. Ik heb deze challenge al een paar keer eerder voorbij zien komen en het lijkt mij heel erg leuk, vooral omdat er dingen tussen staan waar ik zelf niet zo snel iets over zou plaatsen.

Het thema van de tweede dag is: "Where you'd like to be in 10 years." Here we go.

Als jij mij dit een half jaar geleden had gevraagd had ik gezegd dat ik rond die tijd Olympisch kampioen zou zijn. Maar helaas heb ik mijn topsport carrière (tijdelijk) top gezet.
Ik hoop dat ik over  tien jaar een baan heb in de journalistiek. Het liefste zou ik de nieuwe Floortje Dessing worden. Een reisprogramma maken lijkt mij helemaal geweldig. Sowieso lijkt mij voor de tv werken heel leuk. Ik zou namelijk ook graag een keer een documentaire maken. Lijkt mij heel interessant om zoiets te doen.
Daarnaast hoop ik een mooi huis te wonen. Het hoeft niet groot te zijn maar ik wil het liefste wel een tuin. Ik hoop dan nog samen te zijn met mijn vriend. Of ik dan kinderen heb kan ik niet met zekerheid zeggen. Als ik nog veel reis dan denk ik het niet. Als ik niet meer reis heb ik sowieso een hond, het liefste drie. Ik hou namelijk van honden.
Wat de toekomst voor de rest brengt maakt mij niet uit. Ik zie het wel. Zolang mijn vrienden/familie en ik zelf gezond blijven vind ik het allemaal goed.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hey, nog iemand met journalistieke dromen! Tof!

Ik hoop voor je dat je droom uit mag komen :)
| 19:49 |
De eerste stap is gezet. Ik ben aangenomen in Ede voor de opleiding Journalistiek. Dus nog alleen mijn diploma halen en dan kan ik er heen. Ik heb er nu al zin in.

Heb jij ook journalistieke dromen?
| 19:51 |
SERIEUS? IN EDE? OKAY TELL ME EVERYTHING ABOUT IT ik droom namelijk al sinds de derde klas (3 jaar geleden) om daar ooit naar school te mogen. Ik moet nog 1,5 jaar tot mijn eindexamens (als ik niet was blijven zitten dan had ik gewoon bij jou in de klas kunnen zitten omg).

Ja, ik heb journalistieke dromen. Of het nog dromen zijn weet ik eigenlijk niet, want ik mag over een paar weken een dag stage lopen bij RTL nieuws dus dat is allemaal ontzettend mega tof en ik heb in Hilversum een aantal contacten, ik heb contact met de hoofdredacteur van de Volkskrant en het is allemaal megatof, lekker een beetje dromen najagen enzo.
| 19:56 |
WAT WIL JE WETEN? Haha. Ja, in Ede. Ik ga mezelf nog inschrijven voor Tilburg maar ik weet bijna zeker dat het Ede wordt.
En ja, dat zou leuk geweest zijn, maar helaas. Maar misschien zie ik je over 1,5 jaar. Dat zou zo leuk zijn!
| 20:12 |
NOU HOE HET IS EN ALLES, MAAR DAT KUN JE OOK PAS NA DE ZOMER ZEGGEN NATUURLIJK

Wat sprak jou zo aan bij de school? :)

Omg misschien kan ik een dagje meelopen met jou volgend jaar dan!

Ik weet ook al dat 't ede word maar ik wil misschien toch nog een toelatingstest doen bij de HU en dan vervolgens afwijzen, gewoon om te kijken in hoeverre ik 'goed' ben
| 20:22 |
NA DE ZOMER VERTEL IK JE ALLES.

Eigenlijk alles. De sfeer, de kleinschaligheid van school, het goede van de apparatuur. Het is een hele mooi school en ik vind het idee van kleine klassen heel fijn.

Als je dat wilt mag dat! Lijkt mij heel leuk.

Ik heb in Utrecht niet ingeschreven. Ik vond het echt een verschrikkelijke school, te groot na mijn mening.
| 20:24 |
Sfeer, kleinschaligheid enzovoorts sprak mij ook heel erg aan, al vanaf het eerste moment dat ik de school binnen kwam lopen. Vind hun motto ook heel mooi "Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?" en dat ze naar je kijken als persoon, dat vind ik heel erg mooi. Kleine klassen vind ik ook heel fijn, alleen ben ik wel benieuwd wat er nog van over is nu het geen fixusstudie meer is in Ede ;)

Jaaaa ik wil met jou meelopen, dan is het een meeting en een meeloopdag in een hehehehehehehehehehehehehehehehe. HEHEHEHEHE.

Ik vind Utrecht ook verschrikkelijk. Open dag was ook horrible. Een vriendin van mij studeert daar ook en die is er heel positief over! Ikzelf niet haha. Maar een toelatingstest doen kan nooit kwijt, als ik een hoog rangnummer behaal daarbij dan weet ik hoever ik ben ten opzichte van mijn potentiele concurrentie
| 20:33 |
Volgens degene met wie ik een intake had blijven de klassen nog steeds heel klein. Toen ze een fixusstudie waren zaten ze ook altijd rond de 80 aanmeldingen, soms iets meer maar over algemeen krijg je niet echt grote klassen.

Jaaa. Dat is zo'n leuk idee!

De opendag was inderdaad een hel. Ik liep daar rond en ik wist niet waar ik heen moest. In Ede had je een rondleiding en dat was zo fijn! Tilburg de opendag was ook nog wel rommelig maar het is een kleine school. Iets groter dan in Ede maar alsnog klein. Ze hebben daar een gebouw voor alleen journalistiek.
| 20:37 |
Ah, dat is dan wel fijn! Ja, bij journalistiek denkt iedereen gelijk aan de HU. Als ze aan mij vragen: Welke kant wil jij op? En ik antwoord met: De journalistiek in. Zeggen ze altijd: Je gaat zeker in Utrecht studeren? Leuk! En ik zit zo van: "Uhm nee, ik wil naar Ede." "MAAR DAT IS ECHT MEGA CHRISTELIJK ENZO" so what. Ik voel me daar thuis.

IK WIL MET JOU MEELOPEN OEH NICE ME LIKES

Ik ben in Ede echt al 4x op de open dag, 1x op de open avond en 1x op een experienceday geweest haha. Ik hou van die school.

Utrecht is een rotzooi. Toen ik op de open dag was was 't ook zo van: "Jaaaaaaa elke dag wordt afgesloten met een biertje bij journalistiek" Ok doei, als je zo je school promoot.
| 22:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen