×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Random Word uitdaging ; Janke


Wat een rampzalige dag was dit. Ja, ik weet dat ik laat ben en dat jullie allemaal op mij zaten te wachten om het feest te beginnen en heus, ik was er echt mee bezig. Maar je weet hoe ik ben. Ik bedoel het goed maar ja, ik kom steeds in van die rare situaties terecht en dan gaat het van kwaad tot erger, he. Doe mij maar een borrel en geef de fles er maar bij. Zo te ruiken hebben jullie pizza gehaald, is er nog een stuk? Lekker !  

Wat er is gebeurd? Nou, ik zat vanochtend natuurlijk nog helemaal vol van Janke. De hele nacht van hem gedroomd, dat íe het ook maar nix vond, zijn begrafenis gisteren. Veel te tam en te veel zwart en zo, wat wij ook al zeiden, toch? En hij zei, in mijn droom dan, weet je wel, hij zei; "Lieverd, steek voor mij maar gewoon een kaarsje aan, als je langs een kerk komt. Dan weet ik dat je aan me denkt en baat het niet dan schaadt het niet, wat?" 

Daar dacht ik dus nog aan, vanochtend, en toen dacht ik, weet je wat, ik ga gewoon een hele hoop gekke sexy dingen halen voor het herinneringsfeest voor Janke vanavond. Dat het meer een feestje á la Janke wordt en niet zo triest en huilerig allemaal. Dus hop, ik in de bus en naar de stad. Hadden ze bij die ballonnenwinkel tegenover de bieb van die grote roze, in de vorm van een pik met ballen - en vagina's en tieten en billen en al. Helemaal Janke ! Maar ja, 25 van die dingen en dan in de bus, zie je het me doen? Maar helium is los zo duur daar kun je wel 100 ballonnen voor kopen...... nou ja, die winkelman die zegt joh, hiernaast zit een Turkse winkel en die hebben vast wel een groot kussensloop om de ballonnen in te doen. Ik naar die winkel en verdomd, een heel groot kussensloop voor 3 euro - spuuglelijk maar ja dat maakte nou niet uit. Ballonnen in het kussensloop, ik gelukkig en op weg naar de bus.

Zie ik ineens die kerk. Overal lampjes en ik zweer het je, de muziek dreef speciaal naar mij toe en tikte me op de schouder; je moet nog een kaarsje opsteken voor Janke . De bus was er nog niet, het regende een beetje, ik met mijn kussensloop aan een touwtje die kerk in. Prachtig hoor, ik was er al jáááren niet geweest maar al die lampjes en die muziek - mooi man. Kom ik bij de kaarsjes, blijkt dat ik een euro moet betalen voor zo'n klein dingetje, als voor een kerstboom, weet je wel? Ik denk, dat zou Janke ook niet betalen - en pak dus een kaars, steek m aan en zet m neer. 

Staat er ineens zo'n vent achter me, helemaal in het zwart, met zo'n boordje en alles - en die zegt keihard; "Dat betalen we hier netjes!" Ik schrik me een ongeluk, echt waar - en toen is het gebeurd. Ik liet het touwtje los, de kussensloop bleef er aan hangen en de ballonnen schoten los. Alle piemels en kutten en tieten hop naar boven natuurlijk. In de kerk. Ik dacht dat die man een hartaanval zou krijgen zo rood werd 'ie. En tja, toen begon ik te lachen. Kon niet meer ophouden ook. Maar ja, hij niet dus. Hij belde de politie. 

Al met al zijn we uren bezig geweest om de ballonnen naar beneden te schieten, met pijltjes want vuurwapens in de kerk dat mocht niet. En een volk op de been! Sommigen gingen helemaal perplex op de knieën, anderen maakten huilend van het lachen foto's en selfies - ik denk dat het morgen de krant wel haalt. Vooral die foto van Jezusbeeld met de geknapte vagina om z'n schouders ging al erg viraal op Facebook zag ik. 

Maar het allermooiste is dat de politie in alle commotie wél mijn naam heeft gevraagd maar die nooit heeft gecontroleerd. En nu heeft Janke het dus gedaan - en echt, ik geloof dat 'ie daar zelf het hardst om lacht, daarboven ........
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts