Random Word uitdaging ; Janke

Random Word uitdaging ; Janke


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat een rampzalige dag was dit. Ja, ik weet dat ik laat ben en dat jullie allemaal op mij zaten te wachten om het feest te beginnen en heus, ik was er echt mee bezig. Maar je weet hoe ik ben. Ik bedoel het goed maar ja, ik kom steeds in van die rare situaties terecht en dan gaat het van kwaad tot erger, he. Doe mij maar een borrel en geef de fles er maar bij. Zo te ruiken hebben jullie pizza gehaald, is er nog een stuk? Lekker !  

Wat er is gebeurd? Nou, ik zat vanochtend natuurlijk nog helemaal vol van Janke. De hele nacht van hem gedroomd, dat íe het ook maar nix vond, zijn begrafenis gisteren. Veel te tam en te veel zwart en zo, wat wij ook al zeiden, toch? En hij zei, in mijn droom dan, weet je wel, hij zei; "Lieverd, steek voor mij maar gewoon een kaarsje aan, als je langs een kerk komt. Dan weet ik dat je aan me denkt en baat het niet dan schaadt het niet, wat?" 

Daar dacht ik dus nog aan, vanochtend, en toen dacht ik, weet je wat, ik ga gewoon een hele hoop gekke sexy dingen halen voor het herinneringsfeest voor Janke vanavond. Dat het meer een feestje á la Janke wordt en niet zo triest en huilerig allemaal. Dus hop, ik in de bus en naar de stad. Hadden ze bij die ballonnenwinkel tegenover de bieb van die grote roze, in de vorm van een pik met ballen - en vagina's en tieten en billen en al. Helemaal Janke ! Maar ja, 25 van die dingen en dan in de bus, zie je het me doen? Maar helium is los zo duur daar kun je wel 100 ballonnen voor kopen...... nou ja, die winkelman die zegt joh, hiernaast zit een Turkse winkel en die hebben vast wel een groot kussensloop om de ballonnen in te doen. Ik naar die winkel en verdomd, een heel groot kussensloop voor 3 euro - spuuglelijk maar ja dat maakte nou niet uit. Ballonnen in het kussensloop, ik gelukkig en op weg naar de bus.

Zie ik ineens die kerk. Overal lampjes en ik zweer het je, de muziek dreef speciaal naar mij toe en tikte me op de schouder; je moet nog een kaarsje opsteken voor Janke . De bus was er nog niet, het regende een beetje, ik met mijn kussensloop aan een touwtje die kerk in. Prachtig hoor, ik was er al jáááren niet geweest maar al die lampjes en die muziek - mooi man. Kom ik bij de kaarsjes, blijkt dat ik een euro moet betalen voor zo'n klein dingetje, als voor een kerstboom, weet je wel? Ik denk, dat zou Janke ook niet betalen - en pak dus een kaars, steek m aan en zet m neer. 

Staat er ineens zo'n vent achter me, helemaal in het zwart, met zo'n boordje en alles - en die zegt keihard; "Dat betalen we hier netjes!" Ik schrik me een ongeluk, echt waar - en toen is het gebeurd. Ik liet het touwtje los, de kussensloop bleef er aan hangen en de ballonnen schoten los. Alle piemels en kutten en tieten hop naar boven natuurlijk. In de kerk. Ik dacht dat die man een hartaanval zou krijgen zo rood werd 'ie. En tja, toen begon ik te lachen. Kon niet meer ophouden ook. Maar ja, hij niet dus. Hij belde de politie. 

Al met al zijn we uren bezig geweest om de ballonnen naar beneden te schieten, met pijltjes want vuurwapens in de kerk dat mocht niet. En een volk op de been! Sommigen gingen helemaal perplex op de knieën, anderen maakten huilend van het lachen foto's en selfies - ik denk dat het morgen de krant wel haalt. Vooral die foto van Jezusbeeld met de geknapte vagina om z'n schouders ging al erg viraal op Facebook zag ik. 

Maar het allermooiste is dat de politie in alle commotie wél mijn naam heeft gevraagd maar die nooit heeft gecontroleerd. En nu heeft Janke het dus gedaan - en echt, ik geloof dat 'ie daar zelf het hardst om lacht, daarboven ........Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
whahahahaah! :-P

Ik neem aan dat je moet raden wat het "verborgen" woord is?
In dat geval zeg ik : "kussensloop" ;-)
| 01:05 |
Dank je wel
| 11:16 |
Was t m ? :-D :-P
| 11:31 |
Ja dat was 'm - moeilijk woord om te verstoppen maar ik heb wel lol gehad bij het bedenken wat ik dáár nou weer mee moest !
| 11:52 |
Haha ja dat snap ik :-p
| 12:50 |
Dat was niet mijn hele post - ik had er ook nog gefeliciteerd Neance en zo bijgezet !! Alsnog gerepareerd Neance !!!
| 11:54 |
Haha oké ;-) ik ken het probleem... je had er zeker een emoticon bij gezet? Dan valst alles -vanaf de emoticon- weg... helaas.. daarom doe ik het nu gewoon met leestekens ;-)

Maar.. yeah!! bedankt!! :-)
| 12:50 |
Ha fijn t is een gewoonte die moeilijk af te leren is lol
| 12:59 |
Ja zeker weten! :-p ik tik altijd automatisch op de emoticon-knop Haha!! Ik had dus ook steeds dat halve teksten weg vielen.. geen idee waarom.. super frustrerend! dus had ik Henkjan een berichtje gestuurd met dus de vraag hoe dat kan.. toen zei dat het aan de emoticons ligt... ik moet dus ook afkicken :-p Hahah!!
| 14:10 |
Foei foei, dat is wel even lachen :-)
Is je woord: ballonnen?
| 18:47 |
Ha nee Hans - dat was 'm niet ! En blij dat je moest lachen :-)
| 19:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen