×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Wishlist projecten 2017

Wishlist projecten 2017


Zoals jullie weten, mag ik van mijn goede voornemens geen groot project beginnen, voordat er een project af is... Maar over dromen heb ik niks gezegd. Daarom hier mijn wishlist voor projecten die ik graag zou starten in 2017. Lezen jullie mee?

Alles is Haken vest

Eigenlijk kun je je als haakster niet vertonen als je het alles is haken vest van Saskia Laan niet hebt gehaakt. Ik heb al menig vest voorbij zien komen op verschillende blogs en op instagram. Toen An van de blog Tomeloos Haken een update plaatste over haar vest, was ik wederom verliefd... Ik wil hem ook maken! Wie weet komt het er van in 2017. Inmiddels zijn er een hoop verschillende versies, waardoor je het vest nog meer naar jouw wensen aan kunt passen! Ik ga er alvast goed over nadenken van welk garen ik dit vest wil maken... De kleur staat al vast. Drie keer raden... Paars natuurlijk :-).

© www.saskialaan.nl

Sophies Universe

Dit is best een bijzonder project, waarvan ik heel hard hoop dat het er gaat komen. Ik heb mezelf dit pakket namelijk beloofd als ik slaag voor mijn bachelor. En ik ben er BIJ-NA. Als je dit project voorbij ziet komen, mag je me dus feliciteren :-). Ik ben al verliefd op deze versie sinds ik net haak, dus het moet er maar eens van komen. Aan de studie!

© www.haakdingen.nl

Mystery Blanket 2017

Tsja, na al mijn enthousiaste verhalen kon dit natuurlijk niet missen! Ook in 2017 komt de breiclub met een mystery blanket. Er is nog niets over bekend, maar dat ik mee ga doen is een ding dat zeker is! Of dat breien of haken wordt... of toch weel allebei? Wie zal het zeggen :-).

Kabelkal het wolhuisje

Een tijdje geleden kwam in de Works In Progress-groep van Sweet Apple Designs deze Kal tegen... en o, o, o, wat is hij mooi! Helaas is dat nou net níet het idee van de groep, maar op een wishlist zetten mag toch wel :-).

© www.hetwolhuis.nl

De Kal wordt gehost door Het Wolhuis. Ik zou graag het haken nog beter onder de knie willen krijgen en ik vind eigenlijk alle projecten met kabels mooi. Maar pfff, het lijkt me wel moeilijk. Eerst maar eens de Mystery Blanket van dit jaar afmaken en nog wat meer ervaring opdoen met breien, en dan... wie weet :-).

Nou, dit lijkt me wel weer genoeg voor een jaar :-). Welk project vindt jij het mooiste? En wat staat er op jouw wishlist?
Kleine kaki
Wauw te gek, ik haal zelfs ook. Ik maak vooral tassen, op mijn pagina heb ik een aantal foto's staan!
22-01-2017 17:51
22-01-2017 17:51 • Reageer
Pepol
Wauw wat is dat sprei mooi zeg, dat zal ook wel een bere klus wezen.
22-01-2017 16:57
22-01-2017 16:57 • Reageer
Creatief met Gea
Leuke projecten om te doen
22-01-2017 13:35
22-01-2017 13:35 • Reageer
Daantje l
Het vest staat ook mijn lijstje, heb het boek voor m'n verjaardag gekregen ^-^
22-01-2017 13:25
22-01-2017 13:25 • Reageer
notifications_noneadd
02-11-2018 14:11
8 volgers , 43 antwoorden
43 antwoorden