×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Cracked keeps on cracking me up ;)

Cracked keeps on cracking me up ;)


http://www.cracked.com/article_22184_diabetics-get-high-from-sex-5-weird-realities-diabetes.html


Nu ik weet nie hoe goed iedereen zn engels hier is natuurlijk, maar aangezien we allemaal wa ervaring hebben met "tinternet" zal da wel al een hoger gemiddelde kennis zijn dan pakweg in de jaren 70 ;)

Dees artikelke, heb er mij bij gelegd van het lachen! Zo herkenbaar!

Ik zou zelf een boek kunnen schrijven over stoten die ik al mee heb gemaakt door, hoe zal ik het zeggen, fluctuerende suikerwaardes ;)

Het houdt het gemiddelde wel mooi op peil natuurlijk, even vaak naar beneden vallen, als naar omhoog gaan xD.

Maar de stoten die je er mee tegen komt!

Zoals een van die gasten in het verhaal, inderdaad, heb ik ook nog halfcomateus naar de keuken weten te strompelen, en pas beseffen waar je bent na je gewoon met je handen een pot confituur/choco/pindakaas/honing hebt leeggegeten - net zoals Winnie de Pooh :D.

Wakker worden op treinsporen, omdat je een korter weggetje van het werk naar huis nam al wandelend, waar je een brug onder ging net op het moment dat het bewustzijn even zin had een pauze in te lassen ;)

Drugshonden op je werk over de vloer krijgen omdat een collega - Waaaah schrik waaah drugs - een spuit had zien piepen in je tas ;) 2 grote mechelaars met bijbehorende baasjes in officieel kostuum, die dan parmantig aan je desk komen staan, een leegmaking eisen van je tas, en dan papiertjes willen zien over het waarom je dit allemaal zomaar met je mee mag dragen *Hi-la-risch, enfin achteraf toch*

Halfcomateus de straat overstrompelen omdat rechtover je een dokter woont en je gewoon heel dringend een glucokit nodig hebt en je te laag staat om deftig na te denken en gewoon een telefoon te nemen en je eigen dokter te bellen, dan aan te bellen en de vraag te horen of je er patiënt bent, nog net een "nee" verstaanbaar weten te maken vooraleer een secretaresseke door de bel blaft dat de dokter het te druk heeft om nieuwe patiënten te zien - kan het ze niet kwalijk nemen, ze zagen mij ook niet door de deurbel... - om dan pas wat tot besef te komen, terug de straat over te kruipen, richting voordeur, richting telefoon en de eigen dokter te bellen...

Van je werk gestuurd worden, half bij bewustzijn, in je auto - die ik toen nog mocht besturen - stappen en er mee naar mn endocrinologe in Brugge rijden (toch wel half uurtje de baan op vanuit Oostende), om daar aangekomen gevraagd te worden hoe je er bent geraakt, monden open vallend wanneer ze eindelijk door hebben dat je er zelf nog naartoe bent gereden - met ongeveer de helft van het minimum nodige suikerwaarde - ik kan niet zeggen dat ik verstandig en logisch nadenk wanneer mn suiker te laag staat, maar extra gefocusd ben ik dan wel, hoewel ik toch wel besef dat de wereld een pak veiliger is geworden sinds ik niet meer achter een stuur mag zitten.

Om maar te zeggen, de verhalen op Cracked over dees onderwerp zijn allesbehalve overdreven.

Maar ze blijven achteraf wel grappig, zolang er uiteraard geen slachtoffers vallen ;)


Grtz


Ikke


 Soberana
Leerzaam artikel. Ik vind het niet grappig, dit is echt gevaarlijk.
01-05-2016 05:14
01-05-2016 05:14 • 1 reactie • Reageer
MonsterMam
Zelf diabeet zijnde, kan ik niet anders dan lachen om de herkenningspunten. Dat het gevaarlijk is weet ik ook wel, maar ik kan me er ook niet voor gaan opsluiten, dat laat de maatschappij trouwens niet eens toe ;-)
01-05-2016 08:54
01-05-2016 08:54 • Reageer