×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTekenen Valentijnsdag.

Tekenen Valentijnsdag.


Ik heb mijn al eerder gemakte tekeningen tot Valentijnsdag kaarten "aangekleed". Zo krijgen ze het tweede leven en bovendien is het gewoon leuk om te doen!

Valentijnsdag kaarten hoeven niet per se rood te zijn. Rood is mooi, maar ik vind alle regenboogkleuren mooi en alle andere kleuren kunnen ook liefde uitstralen. Ook hoeven Valentijnskaarten niet per se in winterlook te zijn. Ja, dat is midden februari, maar er zijn genoeg plekjes op onze aardbol waar temperaturen hoog blijven, zelfs op 14 februari. Dus wat mij betreft, mag Valentijnsdag ook met een zonnig warm strand geassocieerd worden als je fijn en warm  gevoel ervan krijgt. Want warmte en liefde daar draait het om... tenminste voor mij.

Een beetje improviseren met teksten om het bij tekeningen  en Valentijnsdag thema passend te maken en dan nog afsluitend kleine toevoegingen inbrengen/bijtekenen. Klaar!

En ja, mocht je interesse hebben in grappige en vrolijke gepersonaliseerde (portret) kaarten of tekeningen, kun je altijd contact met mijn opnemen.

Fijne Valentijnsdag tekeningen-kaarten met teksten (klik op plaatjes om te vergroten):

Wil je zelf #Valentijnsdag_tekenen?  Hieronder in de blogs van mijn medebloggers vind je een paar Valentijnsdag ideeën:

Valentijnsdag kleurplaten:

Vind je bloggen leuk maar je hebt geen eigen site? Meld je hier aan, dan kun je gelijk starten met betaald bloggen zelfs zonder eigen site:

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Ik hoop dat jullie mijn #Valentijnskaarten leuk vonden.