Fitter worden met Beauty Supps

Fitter worden met Beauty Supps


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrollingBeauty Supps
Herken je dat? Continue moe zijn? Steeds meer moeite hebben met wakker worden in de ochtend? Ik jammer genoeg wel. Ik heb er de afgelopen maanden behoorlijk last van. Ik vond het dus de hoogste tijd om hier iets aan te doen. Want altijd moe zijn is ook niet heel handig.


Beauty Supps

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Waarom Beauty Supps?


Toen ik het persbericht van Beauty Supps in mijn mailbox ontving, werd ik erg nieuwsgierig naar dit product. Ik opende de website en het eerste dat me opviel, was deze uitspraak:

Ik had wel vaker last van vermoeidheidsproblemen, maar ik voelde me een stuk beter toen ik gebruik ging maken van de supplementen van Beauty Supps. – Anika Verstappen

Dat klonk als muziek in mijn oren. Het lijkt me ontzettend fijn om een stuk minder moe te zijn. Het is niet zo dat ik zo moe ben dat ik niet meer functioneer, maar vervelend is het wel. Na een werkweek van 40 uur ben ik op een vrijdagavond helemaal gesloopt. Dan is het wel zo erg dat ik niet eens zin heb om iets te plannen, want ik weet toch dat ik daar te moe voor ben. En met een leeftijd van 28 lijkt me dat toch niet helemaal de bedoeling.


Moe zijn


Samenwerken met French House Cosmetics


In het persbericht las ik ook dat je altijd contact mocht opnemen voor een eventuele samenwerking. Niet geschoten is altijd mis, dus vol goede moed schreef ik een mailtje aan Leonie van French House Cosmetics. Gelukkig was zij direct enthousiast! Leonie vroeg me om een eet dagboek van drie tot vijf dagen bij te houden. Daarnaast vragen ze ook naar leeftijd, gewicht, lengte, dagelijkse werkzaamheden, fysieke inspanningen en de klachten. Aan de hand van deze gegevens konden zij een op maat gemaakt advies en bijbehorende supplementen toesturen. Ik ontving de supplementen:

  • Ultra Multi vitamin plus
  • Ultra omega 3
  • Ultra minerals CMZ
  • Ultra skin shield
  • Ultra metabolic boost

Op de website van Beauty Supps kun je alle supplementen en de werking ervan terugvinden.

Ik ben afgelopen zaterdag gestart met het dagelijks innemen van deze supplementen. Volgens Leonie zou ik binnen twee weken al verschil moeten merken. Ik zal er dus voor zorgen dat ik over twee weken weer een update plaats over mijn ervaring met deze producten. En misschien zit het tussen mijn oren, maar… ik ben sinds dit weekend een stuk minder moe. Ik ben dus erg benieuwd naar het eindresultaat!

Ps: Ik zorg er wel voor dat ik mijn dagelijkse portie groenten binnen krijg! En vaak ook nog fruit. Dus daar zal het niet aan liggen! 😉

Hebben jullie wel eens last van oververmoeidheid?


Liefs,

Simone


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.1 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik denk dat het voor iedereen een andere werking heeft. Ik moet zeggen dat ik het positieve effect van deze supplementen echt wel merk nu.
| 10:58 |
Gewoon gezond leven, veel bewegen en goed eten.
| 23:40 |
Ik heb gelukkig geen last meer van vermoeidheid sinds ik ieder dag aloë vera van Forever Living Products drink.
| 00:55 |
Ik heb chronische vermoeiheid, dus tja ik ben altijd moe :( Helaas, ik slik zelf dagelijks de vitamine A-Z extra. Merk nauwlijks verschil tijdens het slikken, maar zodra ik een keer ben vergeten dan merk ik het maar al te goed. Helaas is hier geen medicijn voor, dus ik moet er mee leren leven.
| 18:09 |
Mooie post! Ik kende deze niet. Ik voel me vaak oververmoeid. Dit zal mij zeker wel helpen.
| 11:05 |
Ik gebruik Xango mangosteensap en dat werkt super. Neem eens een kijkje op deze website: www.gomangosteen.nl/jenny
| 18:50 |
Dit soort dingen helpen nooit bij mij, maar toch bedankt voor je bijdrage!
| 17:52 |
Ik geloof de werking van supplementen nooit helemaal. En toch houdt het me niet tegen om het te proberen... Baat het niet... Toch? Momenteel gebruik ik niets trouwens hoor.
| 17:17 |
Lijkt me niet echt iets om aan te beginnen maar bedankt voor het delen
| 17:03 |
Ik ben tot nu toe erg blij met het resultaat moet ik zeggen! Helemaal top deze supplementen,. Ben echt veel minder moe als voorheen.
| 16:53 |
handig die supps, ik denk dat veel mensen hier wel nieuwsgierig naar worden. Ik ben benieuwd naar het resultaat ;-)
| 16:36 |
Ik heb ook vaak last van vermoeidheid, en dat zo moei zijn dat ik niet meer kan slapen. Wellicht toch een idee om hier eens naar te gaan kijken. Bedankt voor het delen!
| 16:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen