Later, een boek van Rosamund Lupton

Later, een boek van Rosamund Lupton


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik had nog nooit van de schrijfster Rosamund Lupton gehoord, toen ik het boek "Later" in de vorm van een Libelle Bookazine zag. Die Bookazines zijn ideaal voor op vakantie, ondat het in tihdschrift format is; lekker licht en handzaam. Bijkomend voordeel us dat ik een "tijdschrift" makkelijker achterlaat cq doorgeef dan een boek dat er als boek uitziet. Maar goed, op deze manier kwam ik dus met dit boek in aanraking.

Het boek heeft me aangenaam verrast en als ik terug thuis ben ga ik zeker de andere boeken van deze schrijfster lezen.


Het boek

Grace is op de school van haar zoon waar een sportdag wordt gehouden. Als ze zich realiseert dat er brand is in het schoolgebouw en dat haar oudste dochter Jenny daar binnen aanwezig is rent ze naar binnen om haar te gaan halen. Ze raken beide zwaargewond en moeten in het ziekenhuis vechten voor hun keven.

Al snel blijkt dat de brand aangestoken was, en het lijkt erop dat de pyromaan zich realiseert dat Jenny gezien geeft hoe de brand is ontstaan. Voor de pyromaan is het dus van groot gelang dat Jenny niet beter wordt en de politie kan vertellen wat er werkelijk gebeurd is.

Het verhaal wordt verteld vanuit Grace en Jenny en dat is een hele bizondere invalshoek omdat ze beiden zwaargewond en buiten kennis in het ziekenhuis liggen. Desondanks is het nergens zweverig of ongeloofwaardig.


De schrijfster

Deze engelse schrijfster heeft nog twee boeken op haar naam staan, "zusje" en "dochter".

voorheen schreef ze vooral televisie - en film scripts. Haar debuut thriller "zusje" heeft haar vele prijzen opgeleverd. 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

2.4 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ohh miss een beetje de spanning
| 23:45 |
Deze lijkt me wel leuk alleen is lezen niet meer iets voor mij
| 11:36 |
klinkt normaal kijk meestal series
| 23:49 |
Ken de schrijver niet ga het eens opzoeken
| 20:35 |
Weet niet of dit boek iets voor mij is :o
| 20:04 |
Klinkt heel erg interessant hoor!
| 19:38 |
Klinkt spannend en leuk !
| 18:26 |
Dit lijkt mij en interessant boek
| 17:10 |
ga ik verder opzoeken , tip van de dag
| 16:07 |
Klinkt spannend!
| 14:26 |
Leuk... leuk... leuk... ik ken de schrijfster niet maar het boek spreekt me erg aan (en bookazine is idd handig)
| 14:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen