7 waarheden over mij volgens facebooklink

7 waarheden over mij volgens facebooklink


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

1. Verspreidt altijd goede vibes

2. Glimlach verlicht een kamer

3. Is erg gul

4. Houdt van onvoorwaardelijk

5. Kan niet worden gestopt

6. Houdt van met hun hart

7. Is erg introspectief

Sofie,de waarheid is dat je betoverend bent. Weinig mensen kunnen trots zijn op de botte waarheid,maar jij mag erover opscheppen. Je bent gevoelig,liefhebbend en je hebt een goed hart. Je straalt natuurlijkheid en vrolijkheid uit. Mensen vertrouwen jou omdat je uitstekend kunt luisteren.


Ik vind vind zo van die facebooklinks stom en of dom maar heel af en toe doe ik dat toch om te bewijzen dat het allemaal flauwe kul is. Maar wat deze link over "mij" schrijft is zoals ik ben! Zoooo vreemd om dat te lezen en mij er helemaal in te vinden.

Ik weet dat zulke dingen en of horoscopen zo zijn geschreven dat je bijna altijd iets van jezelf in kunt vinden.

Toch wel grappig eigenlijk hoe ik me er in herken,beetje kinderlijk maar ja zo ben ik ook wel een beetje.

Ooit heeft een leerkracht in de leerkrachtenopleiding gezegd : Sofie jij blijft altijd kinderlijk! Ik vond dat een compliment! Een ander zou dat misschien een beledeging hebben gevonden maar ik niet. Niets is zo leuk om te horen dat ik lekker geen saaie ga zijn,worden.

Kinderlijk wil niet zeggen kinderachtig want dat ben ik absoluut niet!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk! haha :D
| 21:58 |
Leuk!!
Altijd goed om te posten~!
| 13:54 |
Beetje gek doen he
| 14:16 |
Vind die testjes altijd wel leuk haha.
| 11:26 |
Yep en ik "geloof" alleen diegene die mij uitkomen zoals deze hihi
| 14:16 |
Ik blijf ook altijd kind
| 09:06 |
Die zijn de beste!
| 09:49 |
Fijn om te lezen :)
| 23:37 |
Ja vond ik ook daarom ik het op yoors wilde delen
| 23:46 |
Je wordt mooi omschreven en kinderlijk klinkt ook wel lief
| 23:33 |
Dank je
| 23:46 |
Ik vind het wel leuk om zo even te lezen, vind ze trouwens zelf wel altijd dom hahaha
| 23:28 |
Is ook zo maar deze keer vond ik die helemaal mij passen en daarom dat ik dat wilde delen op yoors
| 23:37 |
Snap ik, het is wel grappig. Welterusten voor nu.
| 23:44 |
Welterusten!
| 23:47 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen