×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Een nieuwe bril

Een "nieuwe" bril


Vandaag mijn "nieuwe" bril gaan halen ttz ik heb mits een kleine bijdrag een nieuwe bril gekregen omdat er op de vorige brilglazen twee mini mini sterretjes stonden en ik er een verzekering op had.

Deze bril had ik vorig jaar gekocht omdat het een actie was dat de brilglazen aan de helft van de prijs waren. Omdat ik graag een bril met dubbel zicht wou dacht ik : dit is het moment!

Maar eigenlijk heb ik nog een verhaal over een bril namelijk het brilletje dat vorig tussen de schelpen was gevonden door een schelpjeskunstenares. Die bril had ik me aangeschaft in 2006 toen ik last had van hevige hoofdpijnen. Natuurlijk viel toen mijn smaak op een duurder montuur maar het was een licht gewicht en dat vond ik belangrijk.

Ik moest die alleen dragen bij auto rijden en tv kijken en aangezien ik geen auto reed en rijdt, gebruikte ik de bril alleen voor tv te kijken.

Drie jaar geleden had ik mij een nieuwe tv aangeschaft,een flatscreen en plots kon ik de ondertiteling zuiverder lezen dus brilletje dan maar in een brillendoos gestoken en goed veilig in een la gelegd.

In 2014 kreeg ik een kleine beroerte in de zone dat mijn zicht en evenwicht regelt en kon niet meer tegen fel licht en zeker niet tegen de zon,zelfs ook niet het zonnetje in de winter!Ook kon ik beter toch mijn bril dragen om mijn ogen lees hoofd rust te geven.

Ik had geen zin om met twee brillen steeds op stap te gaan,wilde ik een bril waarvan de glazen vanzelf aanpassen aan licht en donker. Ik schrok wel van de prijs van zulke glazen maar gelukkig konden die in mijn montuur die veilig opgeborgen lag in een brillendoos.

Ik ben steeds voorzichtig geweest met deze "dure" brilglazen maar toch Sofie zou Sofie niet zijn. Rara wat gebeurde er!? Ik lig even mijn bril om dashboard mijn toemalige vriend zijn auto. Natuuurlijk vergeet ik dat,we vertrokken opnieuw en wat hoor ik !? Schr schrr mijn brilletje schuurt heen en weer over dashboard en natuurlijk lag de bril met glazen op het dashboard. Resultaat : krassen op mijn dureeee brilglazen. Deze had ik kiet verzekerd en dus dada brilglazen. Ik heb er uiteindelijk toch maar gewone brilglazen in laten zetten maar niet full option.

Deze bril is mijn reservebril en na 10 jaar vond ik het montuur nog steeds mooi en zou die opnieuw kiezen.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties