Gelukkig zijn

Gelukkig zijn


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik kan soms zo momenten hebben dat ik door en door gelukkig ben. De momenten zijn absoluut niet voorspelbaar of koppelend aan iets of iemand.

Gisteren had ik zo een moment. Ik heb hier aan zee een laptop en een tweedehands printer. De printer was nog niet gekoppeld aan de laptop maar ik ben absoluut geen computerheld maar wou heel graag toch dingen kunnen afprinten vd computer (vooral kortingsbons,zit nog maar kort op een facebookgroep en die geven tips hoe en waar je best kortingsbons kunt gebruiken,kei goede deals al gedaan!)

Mijn zoon kent veel van computers,hij studeert informatica,hij zit in zijn derde jaar zonder ooit tweede zit gehad te hebben. Maar ik zit aan zee en hij in mijn huis in Kontich dus ja.

Ik heb dit flatje via een immo kantoor gekocht,hou normaal niet van immo's maar de mensen van dit kantoor zijn super vriendelijk,zij hebben mij al met veel dingen goed geholpen. Ik ga er ook regelmatig langs om goede dag te zeggen en voor een klapke.

Maar ik wijk af!

Ik ben maandag langs het immo kantoor geweest,er werken daar twee jonge gasten en aangezien dat die met computers zijn opgegroeid,heb ik aan 1 van hen gevraagd of hij mij wilde helpen ivm aansluiten van laptop aan printer.

Hij is gisteren hier na zijn uren langs gekomen en heeft mijn printer kunnen aansluiten aan mijn laptop (had de schijf niet van de printer aangezien het een tweedehandsprinter is)

Ik vind en vond dat zoooo tof dat hij dat heeft willen doen en je zag dat hij dat met alle plezier heeft gedaan!

Toch fijn dat er nog mensen zijn die anderen willen helpen! Ik zelf help ook graag andere mensen.

Ik voelde me zoooo gelukkig omdat eindelijk mijn printer nu werkt,misschien stom om daarom zoooo gelukkig te zijn maar toch overviel mij dat gevoel. Dat die jonge gast mij geholpen heeft,heeft de euforie natuurlijk verdubbeld!

Wat zit een mens toch raar ineen!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is wel heel leuk dat hij dat zo maar na zijn uren heeft gedaan.
| 17:48 |
Idd kei lief
| 18:04 |
:-)
| 20:43 |
Het zijn de kleine dingen die het doen
| 09:15 |
Idd maar daar ben ik mij van bewust en dat maakt me sneller gelukkig
| 09:49 |
Fijn! We kunnen al met kleine dingen heel veel voor elkaar betekenen!
| 11:07 |
Idd maar spijtig dat niet alle mensen dat weten en of zien en doen
| 11:37 |
Haha geweldig toch, ik kan ook enorm gelukkig worden van, soms maar kleinigheden
| 10:11 |
Ja toch soms vreemd he,geluk vinden in iets kleins,banaals
| 10:58 |
t is toch fijn om elkaar te kunnen helpen en jouw snoet genoot hij vast wel van ja, toppie
| 10:09 |
Thnxxxx
| 10:58 |
het is een talent om die momenten te herkennen en er van te genieten
het zit in de kleine dingen en wat fijn dat je ze wouden helpen
| 10:04 |
Idd talent om te kunnen genieten en je er bewust van te zijn!
Tof he dat ze me zomaar wilde helpen!
Heb hier ook een klusvriend en die is mijn flatje in orde aan het maken,gratis!
| 10:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen