Onderweg naar zeeeeeee

Onderweg naar zeeeeeee


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Onderweg naar het zeetje,joepieee!

Ik bezit geen auto,heb wel ooit een rijbewijs behaald,zowel theoretisch als praktijk van de eerste keer erdoor maar toch,ik heb nooit graag gereden,te bang. Te bang om fouten maken,te bang om ongeluk te veroorzaken,bang dat ik een verkeersbord zou hebben gemist,....

Ik voelde me er vroeger niet echt gelukkig door ttz als ik dat vertelde aan iemand kreeg ik steeds te horen: oefening baart kunst,maar dan kreeg ik maar niet uitgelegd dat het dat niet is,dat dat niet zou helpen voor mij.

Tja dan voelde ik me alweer een alien.

Tot ik een artikel had gelezen in de Humo dat niet durven rijden veel voorkomt onder de bevolking,dat dat een (her)kende angst was. Dat gaf mij een troost dat ik toch niet de enige was of nog ben die dat absoluut niet durf(de).

Ik ken ook enkele mensen die alleen hun auto nemen voor naar de bakker en terug te rijden bij wijze van spreken. Dat zij niet op autostrades durfden of een onbekende weg durfden rijden.

Ook heb ik een paar keer met mensen samen gereden die ik absoluut slechte chauffeurs vond omdat ze heel onzeker achter het stuur zaten ondanks ze al laaaaaang reden.

Ik voel me ook niet altijd veilig bij sommigen om mee te rijden,dan zit ik echt met een ei in mijn broek,het gevoel dat ik heb/had als ik zelf achter het stuur zat. Ik reed zoals een stokoude oma die heel dicht tegen het stuur zat, vingers wit van het stuur heeel stevig vast te houden en met de billen krampachtig dicht geknepen.

Ik was of ben een gevaar op de bang omdat ik heel onvoorspelbaar rijd.

Ik heb een kleine beroerte gehad,ben heeeel snel afgeleid en dus zou dodelijk zijn moest ik nu achter het stuur zou zitten,zowel voor mij als voor de andere chauffeurs. Ik ben mij er herl erg van bewust,gelukkig maar.

Ik mis heel af en toe een auto om voorbeeld grote boodschappen te doen en heel af en toe vraag ik dan aan iemand om met mij te gaan winkelen.

Ik zit nu in een auto van een lieve kennis die mij is komen halen om naar zee te rijden. Ik ga soms ook met de trein naar zee,heel goede verbinding maar soms heb ik te veel gerief om dat met de trein mee te nemen naar zee. Dan is die lieve kennis zo lief om mij te komen halen.

Het verbaast me soms dat mensen mij willen helpen terwijl ik zelf heel graag mensen met veel plezier help.

Een mens zit toch maar vreemd in elkaar.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn dat je geholpen wordt en zo nu en dan weg gebracht wordt
| 23:29 |
Ja hij is een lieve man,hij weet heel duidelijk dat ik hem zie als een vriend maar nix meer want ik vermoed wel dat hij gevoelens heeft voor mij.
Ik heb het er soms wel moeilijk mee dat hij zoveel voor mij doet want ik ben dat niet gewoon.
Ik geef hem geregeld complimenten,zo ben ik wel
| 08:43 |
Ja, dat is inderdaad zo :)
| 11:41 |
| 11:43 |
Lekker even uitwaaien aan zee
| 18:08 |
Jaaaaaaaa leukkkkk
| 18:26 |
Heerlijk om te rijden
| 16:18 |
Neeeeeeeeeeee
| 16:51 |
Gelukkig is het heen normaal tegenwoordig dat je bang bent om te rijden.
Het is natuurlijk erg jammer en zonde van het geld dat in een rijbewijs zit.
Fijn dat je toch even lekker naar zee kunt!
Fijne dag!
| 16:03 |
Oh maar mijn rijbewijs was toen nog niet zo duur en ik heb leren rijden met mijn zus.
Nu wordt het inderdaad beter aanvaard als je niet durft rijden.
Ik ga zeker genieten van mijn verblijf aant zeetje
| 16:53 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen