×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Theelabel Quote 4; favoriete ijssmaak


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Wat is jouw favoriete ijssmaak?

Mijn antwoord:
Oeh, het water loopt me al in de mond als ik alleen al denk aan het vers geschaafde ijs van de Italiaan. En dan vooral in de smaak kokos! Jammer genoeg heeft hij die niet elk jaar, dus in dat geval kies ik voor vanille en/of stracciatella met stukjes chocolade.  Eigenlijk heeft hij veel te veel keus voor iemand zoals ik, iemand die altijd maar moeite heeft met kiezen...  Al die vrolijke kleuren en de verschillende geuren maken mij altijd aan het twijfelen, dus zelf verander ik in een minuut tijd wel tien keer van gedachten. Zo vaak halen we geen ijsje bij de Italiaan omdat het voor ons budget eigenlijk te prijzig is, maar als we er toch een keertje voor kiezen, dan koopt manlief ook voor mij terwijl ik buiten blijf wachten. Als we dat niet zouden doen, dan zou ik er wel heel erg lang overdoen om een keus te maken, wat voor andere klanten die op hun beurt staan te wachten dan weer erg vervelend is...

En, wat is jouw favoriete ijssmaak?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen, kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts