×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Theelabel Quote 11; Leeftijd

Theelabel Quote 11; Leeftijd


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:

Welke leeftijd zou je het liefst voor altijd hebben?

Mijn antwoord:
Dit vind ik een hele moeilijke vraag als ik eerlijk ben want ik vind het namelijk niet erg om ouder te worden... Ouder worden hoort nu eenmaal bij het leven. 
Als kind kon ik niet wachten tot ik 'eindelijk' 18 jaar werd, het kon voor mij niet snel genoeg gaan. En toen ik de 20 had bereikt vond ik dat ook wel een mooie leeftijd. Maar of ik nu graag voor altijd 20 zou willen zijn, dat niet. Ik moet er niet aandenken dat mijn dierbaren ouder dan mij worden, en ik hun stuk voor stuk zou overleven... Aankomende lente hoop ik 40 jaar te worden, of ik daar tegenop zie word mij wel eens gevraagd? Nee, totaal niet. Je bent zo oud of jong als je je voelt toch?! De ene dag voel ik me een oude vrouw van een jaar of 98 en de andere dag voel ik me jonge blom van 25 jaar... Wel moet ik heel eerlijk zeggen dat sinds ik moeder werd, de tijd veel sneller lijkt te gaan. Ik ben me meer bewust van de tijd. 

Dus nee, laat mijn leeftijd maar gewoon lekker doortikken.

En, welke leeftijd zou jij het liefst voor altijd hebben?

©2018, EJKtV

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties