Theelabel Quote; 13

Theelabel Quote; 13


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de theelabels van bijvoorbeeld Pickwickthee staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier een maand lang dagelijks een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  Misschien is het een leuk idee als jullie ook de vraag beantwoorden? Het moet natuurlijk niet.

De vraag van vandaag:
Welke 3 woorden omschrijven jou het best?

Mijn antwoord:

Mezelf in 3 woorden moeten omschrijven, ehm... Best lastig voor iemand die moeilijk kan kiezen, om maar met maar 3 woorden jezelf te moeten omschrijven. En, wat is verstandig om over jezelf zeggen en wat niet? Moet ik zeggen dat ik een rommelkont ben of dat ik gewoon creatief ben, dat ik goed kan luisteren of dat ik erg verlegen ben, dat ik een dierenvriend ben of dat ik soms best wel koppig kan zijn... Nou ja, zo kan ik dus nog wel even doorgaan dus als ik dan toch moet kiezen, dan ga ik voor de volgende 3 woorden:

  1. hooggevoelig
  2. eerlijk
  3. chaotisch

En, welke 3 woorden omschrijven jou het best?

 ©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!Beoordeel


Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden