Theelabel Quote; 14

Theelabel Quote; 14


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de theelabels van bijvoorbeeld Pickwickthee staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier een maand lang dagelijks een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  Misschien is het een leuk idee als jullie ook de vraag beantwoorden? Het moet natuurlijk niet.

De vraag van vandaag:

Wat was de mooiste dag van je leven?

Mijn antwoord:
Dit klinkt heel cliché, maar de mooiste dag van mijn leven was toch echt de dag dat mijn zoon werd geboren. Het was een zware bevalling die niet uit zichzelf begon. Ze moesten het opwekken. en als ze nog een half uurtje zouden hebben gewacht met ingrijpen dan zou dat niet goed met zoonlief zijn afgelopen, aldus de gynaecoloog... Zelf had ik het ook zwaar omdat ik erg veel bloedverlies had, maar dat interesseerde mij niets, zolang het maar goed ging met mijn kindje, dat was het allerbelangrijkste. 
Ondanks dat het erg zwaar was, ik kennis heb gemaakt met het inknippen en de vacuüm pomp, was het de prachtigste ervaring die ik ooit heb mogen meemaken. Dus ja, het was echt de mooiste dag van mijn leven!
Helaas is het wegens gezondheidsredenen bij 1 keer gebleven, dus ik koester de herinneringen aan zowel mijn zwangerschap en de bevalling des te meer. 

En, wat was de mooiste dag van jouw leven?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!Beoordeel


Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden