Terug naar Australië


Zoals jullie konden lezen in mijn vorige posts ben ik in Australië geweest en meteen verliefd geworden op het land. Ik ben nu ongeveer 5 maanden terug in Nederland maar ik heb leuk nieuws! Ik ga namelijk over 4 weken weer terug naar Australië en blijf dan ongeveer 2 jaar weg.

Ik ga werken op een sportstal/fokkerij ergens dichtbij Sydney. Ik ga paarden trainen en veulens verzorgen zodat ik geld kan sparen om daarna verder te reizen. Ik heb er echt super veel zin in omdat dit echt werk is waarvan ik al droom sinds ik 5 of 6 was.

Ik maak een tussenstop van 2,5 dag op Bali zodat ik niet super moe aan kom bij mijn nieuwe baas. Hier wil ik ook wat leuke dingen gaan doen dus daarvan hou ik jullie ook op de hoogte.

Dit wilde ik even melden! Als jullie het leuk vinden en mijn vorige post nog niet gelezen hebben, staan ze hieronder voor jullie klaar!

Nodig vriend uit