Mijn Reis

Mijn Reis


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik neem jullie mee in mijn reis naar België .Zelf ben ik geboren en getogen in Nederland-Amsterdam(The Place to be). Ik heb mijn studie afgerond en heb een bij baantje. Nu stel ik mij zelf de vraag en wat nu? Geen school meer?Blijven werken? Nee,ik wil iets nieuws doen iets wat ik altijd al heb willen doen maar ook weer niet te ver want stel je voor als.....

Ik ga op reis en ik neem mee...?

Ik Google hier en daar en kijk wat rond waar ik nog niet zeker weet wat mijn nieuwigheid zal zijn... Ik kom een plaatje tegen van een oud stadion in België in Antwerpen. Wat mijn interesse in mij losmaakt.. Waarom? Geen idee. Bij vrienden vraag ik wat rond die daar al een keer zijn geweest en we komen tot een conclusie om met zijn alle een keertje een weekend Antwerpen te doen. Zo gezegd zo gedaan. Aan gekomen ik België . Wauw ik kijk me ogen uit die oude gebouwen maar toch heel mooi,mensen die Nederlands praten met een ander accent die je af en toe wel versta maar toch ook weer niet . Ik kijk me ogen uit,Wauw,waar ben ik beland. Daar stond ik dan met mijn trolley,open mond,grote ogen. Geweldig,nu gaan we opzoek naar ons hotel het was gelukkig niet moeilijk te vinden. Beetje bij gekomen ,zoeken we als eerst naar WiFi , een ieder moet all day every day connect-it zijn... Want je weet het maar nooit hè.. Wat als? Bij de receptie vraag ik naar WiFi verbinding of een eventuele simkaart dat gekocht moet worden.  We krijgen te horen dat het makkelijker is om een simkaart te kopen, zo gezegd zo gedaan onze dag kon niet meer stuk we hebben WiFi ..

Lees veder in Deel 2 van Mijn Reis....

Vul hier je titel in

België 

Vul hier je titel in

AntwerpenBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik woon niet zo ver van Antwerpen
| 09:59 |
Kom je wel regelmatig in Antwerpen of dat niet?
| 00:35 |
Ik hou van België
| 08:11 |
Ja ik ook het is echt een mooi oude stad..
| 08:17 |
Ik kom erg vaak in Antwerpen, maar dat komt omdat ik in Roosendaal woon en dan via Essen (Belgie) (wat super dicht bij Roosendaal is) naar antwerpen afreis, maar 't blijft telkens weer tof
| 08:08 |
Ja klopt inderdaad, in het begin was het nog wel wenne maar dat zal ik veder vertellen in mijn 2e deel van het ver haal.
| 08:12 |
lees graag meer
| 01:22 |
Word snel vervolgd
| 01:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen