#30dagenchallence ~ Foto van mezelf

#30dagenchallence ~ Foto van mezelf


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

We hebben alleen een naam. Wie zijn die namen? Wie zit daar dan achter? Als ik een naam zie, dan probeer ik uit te zoeken in mijn gedachte wie erachter zou kunnen zitten. In de meaning off; Hoe ziet die persoon er uit? Is het een man of een vrouw. Getrouwd? Alleenstaand? Waar wonen ze? 

Dit kan er nu  natuurlijk over mij gedacht worden. En ik weet dan ook, er wordt zeker weten heel veel over mij gedacht. Maar dat mag, leuk zelfs. Het is altijd fijn als je voor iemand mysterieus ben, want ik ben er dol op!       Mysterieus zijn. 

Nu zijn we met ons allen natuurlijk aan het schrijven gegaan, en zo kom je wel iets meer over die persoon te weten. De 1 is wat terughoudender dan de ander. Als ik iemand leest, dan weet ik vaak al hoe die persoon wel eens zou kunnen zijn. Ik heb met bepaalde mensen hier dan ook een klik, in de zin van; overeeenkomsten wat gedachte betreft, dezelfde humor etc etc. And i love it!

Sommige mensen vinden mij helemaal niet leuk, waarom niet? Omdat ik een flapuit ben, ik zeg alles. Als mij iets dwars zit, ook hier, dan zeg ik het. En dat wordt niet altijd gewaardeerd door mensen. 

Maar, ik ben wie ik ben, en dat gaat nooit veranderen. 

                                                                                                        This is who i amBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Prachtig geschreven en een leuke foto
| 23:24 |
Heel mooie foto en yuplaaaa 10 erbij ;))
| 09:30 |
:-) :-) Dank dank
| 09:32 |
;))
| 11:07 |
Mmm veel herkenbaar
| 00:04 |
Blijf vooral wie je bent! Enneh... mooie foto!
| 17:07 |
Zeker weten! Enneh, dank je wel!
| 18:41 |
Wat een leuke foto!
| 16:32 |
ThnX
| 18:41 |
ohh, wat leuk!!!!
| 14:59 |
Leuke foto :). Ik vraag me soms ook af wie de persoon is achter de naam. Schrijf ik dat zo goed.
Ik hou van mensen die zeggen wat ze vinden. Mijn man is ook zo'n flapuit.
| 14:29 |
Ja zo schrijf je het goed ;-) Ja van mijn hubbie moest het wel wat minder hahahaha
| 15:14 |
haha helemaal het tegenovergestelde wat ik tegen mijn echtgenoot zei. Vond het jammer dat ie niet meer zomaar eruit floepte wat ie dacht. Vond die eerlijkheid zo leuk aan hem. (oke niet altijd maar je weet gewoon waar je aan toe bent).
| 15:16 |
Klopt, mijn hubbie is ook stiller dan ik ben, en daarom passen we ook zo goed bij elkaar ;-)
| 15:32 |
Ah wat een leuke dame ben je.
| 13:34 |
Dank je wel :-)
| 13:57 |
ik vind je nu al een leuk mens
| 13:24 |
En ik vind jou lief!
| 13:28 |
Ik herken het. Ik zeg wat anderen denken... maar nooit met de bedoeling om iemand te kwetsen (niet dat jij dat wel doet)
| 13:10 |
Nee, ik snap je! ;-)
| 13:11 |
X
| 13:14 |
X
| 13:17 |
Een mooie foto
| 13:07 |
het is een leuke foto :) je ziet er heel levendig en vrolijk uit :)
| 12:58 |
En this is me ;-)
| 12:59 |
Leuk, mooie foto ook. En nee. Ik ga niet 30 dagen op de gevoelige plaat haha
| 12:54 |
Niet nee? Ikke wel hoor...leuk leuk!
| 12:55 |
:)
| 12:56 |
Oeps, ik volgde je al. Ik begin vergeetachtig te worden.....
| 12:52 |
Whahaha daarom zei ik niks LOL
| 12:54 |
:))
| 13:31 |
Inderdaad, gewoon jezelf blijven en niet terughoudend zijn met het geven van je mening. Elke mening heeft evenveel bestaansrecht, wie niet tegen een afwijkende mening kan, is niet echt tolerant en is niet in staat om te relativeren. Ik ga je volgen!
| 12:52 |
Amen to that!
| 12:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen