Het huis van mijn hubbie waar hij is opgegroeid ~ 2

Het huis van mijn hubbie waar hij is opgegroeid ~ 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wij zijn in het huis van mijn schoonouders gaan wonen en waar mijn hubbie is opgegroeid een deel van zijn leven.

Mijn lieve lieve schoonpaps wilde dat wij in zijn huis gingen wonen. Dat had hij op zijn ziekbed gevraagd. Ik moest daar toch nog even over nadenken, omdat daar veel is gebeurd. Uiteindelijk na veel gesprekken met hem en met mijn hubbie ben ik het toch gaan doen. Maar! Er moest veel gedaan worden. het was natuurlijk nog in de oude staat. 

Deel 2, de hal

Die had ook zeker een opknapbeurt nodig! Er zat nog een traplift in van mijn lieve Schoonpap en die moest er natuurlijk uit. Dus, het werd een complete nieuwe trap en die we ook moesten gaan verven. Ook dat was een hele operatie om die trap eruit te krijgen. Zeker omdat ook die traplift eraan zat. Maar! het is ons wederom gelukt. Met wat hulp natuurlijk ;-) 

Die trap liep door naar het zolder. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je hebt eer van je werk
| 16:01 |
Zeker weten van wel. Ik heb mij lekker uitgeleefd ;-)
| 16:44 |
Mooi geworden hoor
| 15:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen