Remy - Only the loneley

Remy - Only the loneley


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

We zijn weer even Remy, want hubbie is weer naar het buitenland voor zijn werk. Dit keer naar Bazel. Als die dag er weer is, zoals vandaag, volg ik hem all the way. Ik kijk alle details op de site van Schiphol, of hij op tijd vertrekt en ik geef op tijd door weke incheck en Gate hij moet nemen. 

Vervolgens ga ik naar de site Flightradar en ik typ zijn vluchtgegevens in en ik kan hem dan direct volgen. Maar natuurlijk is het druk op Schiphol, Je ziet niet alle vliegtuigen, dus ik zoom dan in op Schiphol en ik zie dan altijd die vlucht staan die ik van hem wil volgen. 

Dan ben ik toch een beetje bij hem ♥Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat heb ik laatst ook gedaan toen mrs Referendaris voor haar werk op reis moest.
| 14:15 |
Dan ben je toch nog een beetje bij elkaar he?
| 14:54 |
En weet je dat ze veilig geland zijn.
| 15:24 |
Klopt, en dat is dan ook gebeurd ;-)
| 15:30 |
Ja leuk is dat he. Ik gebruik dat ook altijd.
| 18:52 |
Ja he? zien landen en zo..echt grappig
| 19:38 |
Klopt
| 20:38 |
Toch handig al die moderne technieken. :)
| 16:28 |
Ja he? ik kan "alles" zien ;-)
| 16:34 |
Behalve je mannetje :P
| 16:35 |
Hahaha ja daar heb je gelijk in...
| 16:37 |
Ja hoe lang dezekeer weg?
| 16:00 |
Nu vanaf vanmorgen tot morgenavond, dus deze keer heel kort ;-) Ook wel eens fijn
| 16:12 |
Zeker fijn
| 16:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen