Vraag en weet jij het antwoord?

Vraag en weet jij het antwoord?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat hij me had gevonden, neem ik dus hoestdrank, paramolletjes en Citrosan. Thee en water. En wonderbaarlijk zet het (nog) niet door. Er zit iets niet lekker in mij, dan is aan alles te merken. Ik voel me lamlendig, zweverig als ik loop, zwieberbenen, last van mijn keel en oren en heel erg moe. En beginnende spierpijn. Wat ik dan lees bij andere mensen valt het bij mij reuze mee! Ik doe elke dag schietgebedjes of het aub weg wilt gaan, en zeg dan ook steeds dat ik niet ziek zal worden. Ook al voel ik mij niet echt helemaal lekker.


Natterman

Ik gebruik deze hoestdrank. Drinkt "heerlijk" weg en de hoest word minder. Maar dan hebben we het maatbekertje

Het maakbekertje

Gebruiksaanwijzing:

Inname en dosering: Schudden voor gebruik. Vanwege de hoeveelheid plantextracten kan het product kleine onopgeloste deeltjes bevatten; dit heeft geen effect op de kwaliteit. De aanbevolen dagelijkse inname is 15 ml tweemaal daags. Gebruik het bijgeleverde maatdopje. De dop goed sluiten na gebruik.

Vraag! Als je maar 2x per dag 15 ml mag innemen, waarom is dat maatbekertje dan tot 20ml? 

Weet jij het antwoord?
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Standaardisatie. Je ooit afgevraagd waarom je een doos van 60 x 50 x 30 centimeter om je bestelde schoenen krijgt? Het is goedkoper om één soort door te maken en die desnoods deels te vullen met ingepakte lucht. Zo werkt het ook met dit soort bekertjes.
| 23:56 |
Klopt wat de doosjes betreft. Ik heb het een keer gehad toen ik iets besteld had en in die doos zat 3 kleine producten (lipgloss en lipstick) Ik heb er toen naar gebeld hahaha en ze gaven mij gelijk. Had ook in een envelop met bubbels gekund. En ze zijn dus wel kleinere verpakkingen gaan maken.
| 00:34 |
Voor een extra slokje omdat het zo lekker weg drinkt ?
Grapje , is een standaard maat cupje !
Beterschap, het is een vervelende griep die lang blijft hangen.
| 23:47 |
Jah! het is voor het extra slokje! ;-)
Ja ik weet het, een heel vervelende griep, maar bij mij is die (nog) niet zo vervelend, alhoewel ik me wel anders voel. Maar het is niet extreem! En ik hoop dan ook dat het zo blijft dan zeker wel minder
| 23:55 |
Beterschap voor jou
| 23:43 |
Dank je wel
| 23:54 |
Beterschap dan maar.
| 22:23 |
Dank je wel
| 22:34 |
:)
| 22:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen