Wondermiddel tegen hooikoorts

Wondermiddel tegen hooikoorts


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het mooie weer is er, eindelijk! Maar, de hooikoorts is dan natuurlijk ook aanwezig. En dat is enorm vervelend. Snotterende neuzen, je ogen gaan er "lekker" van tranen en de niesbuien zijn niet van de lucht. 

Vanaf nu zou ook jij genieten van het mooie weer. Ik probeerde dit drankje, wat nog lekker is ook, want ik ben dol op ananas. En bij mij is mijn snotterende neus en het niezen al een stuk minder. Ik weet niet of het bij iedereen helpt, maar probeer het  gewoon. En anders heb je een stoot vitaminen binnen, ook niet verkeerd. 

INGREDIËNTEN

 

  • Plak ananas van ongeveer 4 cm dik
  • 1 appel
  • 1 limoen
  • ½ citroen
  • ijsblokjes

Doe alle ingrediënten in een blender en mix ze tot er een gladde smoothie overblijft. Voeg het ijs pas na het mixen toe als jouw blender niet sterk genoeg is om ijs in kleine stukjes te hakken. 


Ik zeg cheers! En op hooikoortsvrije dagen 

Bron

 
 

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Tis het proberen waard! Dank je!
| 20:21 |
Ik ga dit echt proberen!
| 18:23 |
Ga hem delen,heb het zelf niet maar misschien heeft iemand er iets aan
| 08:04 |
Dank je wel Vicky :-)
| 11:21 |
Een interessant middeltje, denk dat er veel mensen bij gebaat kunnen zijn, zal hem delen. :-)
| 10:23 |
Ja inderdaad, ik hoop ook echt dat het zal werken voor de meeste, zo niet iedereen
| 18:44 |
Men kan het maar eens proberen hé. :-)
| 10:58 |
Ja is zeker zo hoor.
| 11:23 |
:-)
| 17:39 |
Leuk en zeker nuttig blog. Lijkt mij een heel lekker drankje.
Ik had in Nederland ook vele jaren hooikoorts, op een gegeven moment kreeg ik een kruis allergie waardoor ik ook allergisch werd voor steenvruchten. Als ik appels at begon mijn hele mond te tintelen en werd mijn tong dikker. Dit komt door een bepaald enzym, Santana appels hebben dat enzym vrijwel niet.
Bij het verhitten van deze fruitsoorten vernietigd het enzym en kon ik ze wel gewoon eten.
Sinds ik in Portugal woon is mijn allergie weg en kan ik ook weer appels eten.
| 22:05 |
ik verrek van de hooikoorts, ik heb soms zulke aanvallen dat ik zwaar grieperig gevoel krijg. Ik ben je dus zeer dankbaar voor het delen en ga het zeker proberen. Een andere tip, honing (echte honing) uit de regio waar je woont. Dit helpt mij om in elk geval de ergste klachten te verminderen.
| 20:41 |
Klink heel lekker
| 18:21 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen