Dokter tijd!

Dokter tijd!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanmorgen bij de dokter geweest een super lieve huisarts heb ik. Neem de tijd voor je!

Al een kleine tijd last van me heup als ik loop na een tijdje knak er iets aan de buitenzijde van me heup en dan moet ik ff bijkomen want het is dan gevoelig.. verders nergens last van dus vreemd.

Testjes gedaan en toen moest ik mijn been omhoog en omlaag doen, en ja hoor toen kwam er een plop geluid in mijn heup en toen zei ik maar dat is niet wat het is, dus het zit ook nog eens ergens anders mis.

Mag ik dus vanmiddag een foto maken van me heup bij de huisartsen praktijk, lekker om de hoek geen wachtlijst bij een ziekenhuis. Als daar niks geks uit komt dan moet ik afwachten hoe vaak ik er last van blijft aan houden anders word ik wel doorgestuurd naar de arts voor me heup. Heel fijn zeg pfffBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En hoe was het?
| 17:01 |
Geen afwijking te zien aan me heup. Ik moet het aankijken anders word ik doorgestuurd naar het ziekenhuis voor overige testen.
| 21:14 |
Hopelijk gaat het allemaal mee vallen voor je.
| 22:46 |
Auw, dat is zeker een vervelende/pijnlijke plek.
Wel fijn dat je gelijk voor een foto gestuurd wordt. hopelijk valt het mee
| 13:23 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen