×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Ik ben weer terug.!

Ik ben weer terug.!


Hier ben ik weer hoor meiden en jongens die natuurlijk ook altijd mee mogen lezen.

Na mij laatste post hier is er in mijn leven veel gebeurd, leuke dingen, minder leuke dingen en dingen die gewoon moesten gebeuren. Ik wil jullie graag in het kort meenemen in mij leven wat ik nu leef en alles wat ik heb meegenomen omdat het goed is voor mij verwerking en ik het fijn vind om het van mij af te typen.

Mijn leven is compleet veranderd 22 mei 2017 heb ik punt achter mij relatie gezet ik kon het niet meer, hij was alcoholist en narcist sloeg mij schold mij uit en alles wat daar bij komt kijken terwijl ik daar echt van walg. Ik ben toen weer terug gegaan naar mij ouders en woon daar nu nog steeds. Inmiddels wel weer een relatie met een hele lieve leuke kerel die er voor mij is als ik hem nodig heb, mij kan en durft te temmen. Ik heb een moeder van 56 jaar die al 9 jaar aan het vechten is tegen die verschrikkelijke ziekte kanker. Helaas hebben ze 1,5 maand geleden ontdekt dat zij 3 grote hersentumoren heeft ze kunnen niks meer voor haar doen. Gelukkig is ze wel weer thuis maar wel met 24 uurs hulp dat is even wennen om iemand altijd maar om je heen te hebben. Ik zeg weleens tegen mij vader broer of zus van ze is thuis om te sterven en dat is moeilijk want ik wil haar eigenlijk niet missen maar ik gun haar ook die rust die ze nu weleens verdient na al die narigheid. Jullie snappen misschien mij strubbeling wel vooral mensen die zo iets soort gelijks hebben meegemaakt zullen dit begrijpen en zich misschien wel in vinden.

Nu nog even een stukje echt over mij. Ik ben gelukkig met Shaady mij nieuwe partner ik ben zo trots op hem en sta zo achter zijn keuzes die hij maakt hij steunt mij zo goed en ben zo blij dat hij ook achter mij keuzes staat. Hij is voor zichzelf begonnen en gaat het gevecht tegen de telecombedrijven aan omdat die echt te veel verdienen echt bizar gewoon. Hij woont in het mooie Zeeland waar ik dus nu elk weekend wel te vinden ben in het mooie Middelburg. Wat een prachtige provincie waar ik nu nog meer en vaker kan en mag genieten. Dit jaar eindelijk naar de toppers en oh wat kijk ik daar naar uit samen met mijn vriendin meezingen dansen en genieten van het leven want voor dat wij het weten kan het voorbij zijn.

Al met al ben ik nu een gelukkig persoon die goed weet wat ze wil en wat ze absoluut niet wil en durf mij grenzen nu ook goed aan te geven en ik merk wel dat het heel belangrijk is in een relatie. Zo dit was het even voor nu en ik kom zeker snel weer bij jullie terug ik zal het leuk vinden als jullie na dit gelezen te hebben reageren privé of hieronder.


liefs 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Carmina Lacruz
Wat heftig allemaal zeg. Goshie ik ben een beetje sprakeloos.  Ik zou zeggen hou de kleine dingetjes dichtbij en geniet ervan. Zo kan je het meeste halen uit het leven! 
26-07-2018 23:44
26-07-2018 23:44 • 1 reactie • Reageer
tomorotjuh27
dat probeer ik zeker te doen
29-07-2018 11:42
29-07-2018 11:42 • Reageer
peterdenharder
Heftig van je moeder, veel sterkte voor haar en wijsheid in de dingen die komen gaan! Gefeliciteerd met je nieuwe liefde, mag er zegen op rusten :-)
16-03-2018 09:14
16-03-2018 09:14 • 1 reactie • Reageer
tomorotjuh27
Ja het is zeker heel heftig deze tij maar het maak mij een sterker persoon en ik leer hier van de wereld en het leven is niet makkelijk. Ik hoop inderdaad dat op deze relatie Gods zegen rust
19-03-2018 20:26
19-03-2018 20:26 • 1 reactie • Reageer
Albert van den Berg
Welkom terug. Fijn dat je nu iemand hebt die je steun kan en wil geven in deze moeilijke tijden. Sterkte en veel geluk.
15-03-2018 18:06
15-03-2018 18:06 • 1 reactie • Reageer
tomorotjuh27
Ja dat is inderdaad heel fijn iemand die naast je staat en je steunt waar hij kan. Juist nu heb ik zo iemand nodig en hij is er gewoon zoals ik zou willen. Bedankt
19-03-2018 20:25
19-03-2018 20:25 • Reageer
prinses27
Ik begrijp helemaal wat je bedoeld. Blijf genieten van die kleine dingen en wees er voor je moeder zolang dat nog kan, daar zal je nooit spijt van krijgen.
15-03-2018 14:56
15-03-2018 14:56 • 1 reactie • Reageer
tomorotjuh27
Ik ga inderdaad me best doen om er zolang mogelijk voor haar te zijn en die kleine dingen zorgen er voor dat ik even soms gewoon nergens aan denkt maar ga stralen en mij gelukkig voelt met mij partner naast mij
15-03-2018 15:04
15-03-2018 15:04 • Reageer