×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ik ben weer terug.!

Ik ben weer terug.!


Hier ben ik weer hoor meiden en jongens die natuurlijk ook altijd mee mogen lezen.

Na mij laatste post hier is er in mijn leven veel gebeurd, leuke dingen, minder leuke dingen en dingen die gewoon moesten gebeuren. Ik wil jullie graag in het kort meenemen in mij leven wat ik nu leef en alles wat ik heb meegenomen omdat het goed is voor mij verwerking en ik het fijn vind om het van mij af te typen.

Mijn leven is compleet veranderd 22 mei 2017 heb ik punt achter mij relatie gezet ik kon het niet meer, hij was alcoholist en narcist sloeg mij schold mij uit en alles wat daar bij komt kijken terwijl ik daar echt van walg. Ik ben toen weer terug gegaan naar mij ouders en woon daar nu nog steeds. Inmiddels wel weer een relatie met een hele lieve leuke kerel die er voor mij is als ik hem nodig heb, mij kan en durft te temmen. Ik heb een moeder van 56 jaar die al 9 jaar aan het vechten is tegen die verschrikkelijke ziekte kanker. Helaas hebben ze 1,5 maand geleden ontdekt dat zij 3 grote hersentumoren heeft ze kunnen niks meer voor haar doen. Gelukkig is ze wel weer thuis maar wel met 24 uurs hulp dat is even wennen om iemand altijd maar om je heen te hebben. Ik zeg weleens tegen mij vader broer of zus van ze is thuis om te sterven en dat is moeilijk want ik wil haar eigenlijk niet missen maar ik gun haar ook die rust die ze nu weleens verdient na al die narigheid. Jullie snappen misschien mij strubbeling wel vooral mensen die zo iets soort gelijks hebben meegemaakt zullen dit begrijpen en zich misschien wel in vinden.

Nu nog even een stukje echt over mij. Ik ben gelukkig met Shaady mij nieuwe partner ik ben zo trots op hem en sta zo achter zijn keuzes die hij maakt hij steunt mij zo goed en ben zo blij dat hij ook achter mij keuzes staat. Hij is voor zichzelf begonnen en gaat het gevecht tegen de telecombedrijven aan omdat die echt te veel verdienen echt bizar gewoon. Hij woont in het mooie Zeeland waar ik dus nu elk weekend wel te vinden ben in het mooie Middelburg. Wat een prachtige provincie waar ik nu nog meer en vaker kan en mag genieten. Dit jaar eindelijk naar de toppers en oh wat kijk ik daar naar uit samen met mijn vriendin meezingen dansen en genieten van het leven want voor dat wij het weten kan het voorbij zijn.

Al met al ben ik nu een gelukkig persoon die goed weet wat ze wil en wat ze absoluut niet wil en durf mij grenzen nu ook goed aan te geven en ik merk wel dat het heel belangrijk is in een relatie. Zo dit was het even voor nu en ik kom zeker snel weer bij jullie terug ik zal het leuk vinden als jullie na dit gelezen te hebben reageren privé of hieronder.


liefs 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties