Hoe ga ik verder?

Hoe ga ik verder?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi, ik wil vandaag even een kleine update geven over wat ik op mijn pagina hier bij yoors ga plaatsen. Ik wil een aantal keer per week een leuke achtergrond voor je laptop, computer of telefoon plaatsen. Ook is het mogelijk om dingetjes op verzoek te maken maar laat het dan hieronder even weten! Volgende week zullen de eerste achtergronden verschijnen. xx Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk idee groetjes an
| 21:23 |
Ik laat me verrassen
| 22:20 |
Heel leuk idee om te doen
| 13:16 |
Dank je ! xx
| 13:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen