Hoe ga ik verder?

Hoe ga ik verder?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi, ik wil vandaag even een kleine update geven over wat ik op mijn pagina hier bij yoors ga plaatsen. Ik wil een aantal keer per week een leuke achtergrond voor je laptop, computer of telefoon plaatsen. Ook is het mogelijk om dingetjes op verzoek te maken maar laat het dan hieronder even weten! Volgende week zullen de eerste achtergronden verschijnen. xx Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk idee groetjes an
| 21:23 |
Ik laat me verrassen
| 22:20 |
Heel leuk idee om te doen
| 13:16 |
Dank je ! xx
| 13:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen