×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
De liefde voor geld

De liefde voor geld


Een jaar geleden nog maar de eerste Money Flow en wat is er veel veranderd sindsdien, want ja het geld stroomt momenteel als nooit tevoren. Toendertijd heeft het me twee jaar gekost om dit schilderij te maken. Het is gemaakt met echt muntgeld en goudverf. Ik wilde weer 'liefde' voelen voor geld, vooral af van mijn boosheid en pijn rondom geld. Het kostte me twee jaar om het oprecht weer te voelen (het schilderij had toen inmiddels zo'n vier verschillende versies ondergaan). Maar eenmaal af voelde ik de rust, het schilderij straalde voor mij een heel aards gevoel uit, de bron. Vanaf dat moment veranderde, heel langzaam, iets in mijn financiële situatie. De "Money Flow" zoals mijn zus hem liefdevol gedoopt had, bleek meer mensen enorm aan te trekken. En voor ik het wist had ik mijn eerste opdrachten om persoonlijk gemaakte Money Flow schilderijen te maken. In het afgelopen jaar heb ik er wel 23 gemaakt! Ongelofelijk dat ik maanden lang met echt geld en verf, schilderijen mocht maken voor anderen en ondertussen voelde het ook zo helend voor mezelf. Daarnaast was het ook voor het eerst dat er serieuze inkomsten kwamen uit mijn grote passie, het schilderen. En nu nog maar een jaar later, is alles zo anders, maak ik me weinig zorgen meer over geld, voel ik me elke dag weer dankbaar dat het zo natuurlijk gaat, het delen van mijn liefde voor kunst maken, dat ik zulke mooie opdrachten krijg, de enthousiaste deelnemers aan mijn workshops ( ook in NL gaan ze plaatsvinden, echt waar, eerst settelen ;-) tegenwoordig krijg ik mensen die van te voren alles al willen betalen, het geld letterlijk direct op mijn bank willen zetten, ik voel dan soms nog wat ongemakkelijkheid maar ook zoveel blijdschap, het mag er weer zijn, ik durf weer te ontvangen ❤️🙏🌟

-----
www.tessasmits.com

Schorelaar
Wat een bijzondere kunstwerken, mooi.
20-03-2018 17:53
20-03-2018 17:53 • Reageer
Ingrid Tips en meer
Superfijn zeg! Heel leuk voor jou.
16-10-2017 21:43
16-10-2017 21:43 • Reageer
jolandemooij
Heel mooi schilderij. Zo apart dat je met zulk hard materiaal zo'n zachte uitstraling kunt krijgen!
10-10-2017 13:25
10-10-2017 13:25 • Reageer
frieke
ziet er heel knap en speciaal uit, proficiat
10-10-2017 12:54
10-10-2017 12:54 • Reageer