Durf jij het?

Durf jij het?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Je bent klein, dun, met zwart en wit.Ik zit verwonderd naar je te kijken...je staart me met een zwart scherm aan.Ergens voel ik verlichting, afstand maar al snel kruipt er gevoel van onrust naar boven. Hoe stil je nu ook bent, dat ene moment waarop ik niets kan doen en waarbij je niets zegt voelt zo cruciaal. Hoe kan het dat 1 apparaat zoveel invloed kan uitoefenen. Mensen en levens totaal verslonden. Relaties soms uit elkaar halend omdat de eigenaar zich verslaafd voelt aan de verbondenheid met de wereld waar hij of zij maar gaan kan. Zoiets moois, maar ook zo opslokkend.Telefoon ik vind je mooi ontworpen, bedacht, maar soms ook zo eng in macht.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fantastisch ! Precies zoals het met ons , de mens, gaat. Ik heb een haat liefde verhouding ermee. Ik kan er niet zonder en het voelt tegelijkertijd ook meteen dwingend. Houdt het bij waar je bent en bij geen reactie vliegen de berichten je om de oren.
| 13:19 |
Mooi geschreven hoor.
| 02:43 |
Heel mooi omschreven de telefoon
| 09:42 |
Tis zo waar....en ik ben er ook zo 1....eigenlijk triest dat we er zo aan verknocht zijn!
| 00:52 |
Ja he! Je kunt voor de gein eens op YouTube een filpmje op zoeken over mobile telefoons 1990. Echt bizar wat ze daarin zeiden, vergeleken met nu en dat in een vrij korte tijd.
| 07:18 |
Yup....gewoontes leer je snel aan en moeilijk af
| 09:37 |
Heel leuk geschreven, zeker een hedendaags probleem
gelukkig kan ik het laten
| 00:27 |
Dankjewel :) dat is vast een relaxt gevoel!
| 07:19 |
Dat heb je mooi en treffend geschreven. Die telefoons... (Zit ik natuurlijk ook met zo'n ding voor mijn neus)
| 23:44 |
Dankjewel! Bizar he, doe je telefoon eens voor de gein uit (als je je codes weet) en ervaar wat het doet...
| 23:48 |
:-) soms leg ik hem gewoon een paar uurtjes weg. De telefoon gaat ook nooit mee de slaapkamer in.
| 23:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen