×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
My fitness journey - week 5

My fitness journey - week 5


Vol schroom zit ik hier... Stiekem zou ik deze week liever even overslaan, maar omdat ik vind dat ik het aan jullie, maar vooral aan mezelf, schuldig ben om eerlijk te zijn, ga ik jullie toch weer een update geven.
Goed eerst breng ik jullie even op de hoogte van hoe de week ging: het begon redelijk goed. Ik heb niet elke dag perfect gegeten, maar ik heb wel gesport. Donderdag werd het minder. Het eten die dag was nog ok, maar ik had geen tijd om te sporten, dus die dag heb ik het overgeslagen. Nu had ik het moeten zien aankomen. Mijn grote zwakte is terug herbeginnen na een dagje gestopt te hebben. Voor je het weet heb je plots een rust van 4 dagen aan een stuk, zoals nu dus. Vrijdag begon mijn menstruatie namelijk en de combinatie van uit het ritme gevallen te zijn en het ongemak van dat maandelijkse godsgeschenk ontnam me de motivatie volledig.
Nu begrijpen jullie waarschijnlijk ook wel dat het met eten niet veel beter af ging. Wie heeft er nu geen nood aan dat lekkere stuk chocolade of cookie dough ijs tijdens die geweldige periode in de maand? Dan had ik ook een paar keer bezoek waarmee ik ook niet het gezondste heb gegeten en voila: de laatste 4 dagen aren verschrikkelijk voor mijn dieet. Laten we dus gewoon overgaan naar de getallen en afmetingen en het niet verder uitstellen. Als ik geen te grote verschillen zie, ben ik al blij, dan weet ik dat ik niet teveel heb weggegooid en dat ik er gewoon weer tegenaan kan vanaf morgen.

Gewicht: 79 kg. Dat is maar 0,3 kg meer dan vorige week. Dit stelt me eigenlijk echt wel gerust. Ik had zo'n grote ramp verwacht, maar het valt echt wel mee, zeker als je meerekent dat ik vergeten wegen ben vanmorgen en het dus pas vlak voor mijn diner heb kunnen doen (wat betekent dat er gewoon al meer andere factoren meespelen dan dat 's ochtends zouden doen). Ook heb ik de neiging meer gezwollen en dik te staan tijdens mijn menstruatie, dus een toename van 0,3 kg is echt niets in mijn ogen. Ik ben heel blij om dit te zien, want nu heb ik toch meer moed om er morgen echt weer in te vliegen!

Nu de afmetingen. Zeker rond mijn buik en heup regio ga ik nu niet teveel afgaan op de afmetingen, aangezien ik soms echt gezwollen sta tijdens mijn menstruatie, maar ik ben toch nieuwsgierig, dus ga wel even vergelijken. Kijk je met me mee?

Borst: 99 cm
Middel: 84 cm
- Dat is 2 cm meer dan de vorige keer en in totaal 1 cm meer dan het begin, maar goed we weten ondertussen al waar dit hoogstwaarschijnlijk door komt.

Heup: 101 cm

- Toch 0,5 cm minder. In totaal verloor ik hier al 4 cm!

Bovenbeen: 58 cm

- Hier ben ik gelijk gebleven met vorige week

Kuit: 40,5 cm
- 0,5 cm meer, maar in deze zone verwacht ik eerder toename te zien door spieren dan door vet.


Goed dit is het dus! Mijn wekelijkse update. Ondanks het feit dat ik even gefaald heb, ben ik er dus toch ontzettend blij mee. Morgen ga ik weer sterk en hopelijk gaat het sporten ook steeds beter. In ieder geval bedankt om te lezen en dit met me mee te beleven! Tot over een weekje ;3

Marilyn - Beauty by Lynn
Super! Gewoon lekker doorgaan
01-05-2017 19:47
01-05-2017 19:47 • 1 reactie • Reageer
TigerLily
Doe ik, dankje!
01-05-2017 19:53
01-05-2017 19:53 • Reageer
Patricia Poppe
Gewoon doorgaan hoor :)
01-05-2017 14:55
01-05-2017 14:55 • 1 reactie • Reageer
TigerLily
Doe ik, bedankt voor je reactie :)
01-05-2017 15:14
01-05-2017 15:14 • Reageer
Sylvia
Ah, chocolade kan geen enkele vrouw weerstaan tijdens die periode :) ondanks je bange voorgevoel toch nauwelijks "schade"! Succes in de komende week, kijk uit naar je volgende blog!
30-04-2017 19:52
30-04-2017 19:52 • 1 reactie • Reageer
TigerLily
Haha, precies! Ja, ben echt opgelucht. Dankje ;3
30-04-2017 19:58
30-04-2017 19:58 • Reageer