Dag 2 - de afval battle -

Dag 2 - de afval battle -


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Pffff de 2e dag afvallen.. net begonnen en nu al vind ik het zwaar.

Ben ik een opgever? Gewoon verslaafd aan lekker eten? Of wil ik gewoon niet graag genoeg? De knop moet goed om bij mij, nog meer als dat hij nu is merk ik. Maar hoe dan? Wat is er voor nodig om mijzelf echt te laten inzien dat ik het roer helemaal om moet gooien.

Ik wil graag afvallen, maar als het op eten aankomt merk ik dat ik altijd weer een smoesje voor mezelf klaar heb staan waarom ik dat toch nog wel mag nemen... Wie hou ik nou eigenlijk voor de gek!? Juist.. mezelf!

Ik moet nu echt eerlijk tegen mezelf zijn.. misschien moet ik wel een foto met me meedragen van een vrouw met een heel mooi figuur als stimulans, of juist een foto van mezelf waar ik er op mijn aller onvoordeligst uitzie en dan elke keer als ik op wil geven, kijk ik even naar die foto :)

Als ik echt eerlijk ben tegen mezelf, ben ik geen doorzetter. Maar hoe mooi zou het zijn, als me het nu weleens lukt, een droomlijf te krijgen door keihard te werken.. hmmmm misschien is dat wel de gedachte die ik nodig had om de knop helemaal om te zetten..

Wat ik ook van mezelf weet is dat ik alleen goed presteer als ik een extreem doel heb met een deadline.

Zo ga ik niet oefenen voor de 80km van de langstraat, nee die lopen we gewoon in 1x :)

Dus misschien is dat de oplossing, een extreem doel voor mezelf verzinnen met een deadline en dan er keihard voor gaan.. of ben ik nu weer gewoon een smoes aan het verzinnen om niet gewoon af te gaan vallen en te gaan sporten..

will be continued...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hey!

Ik ben Nathalie, ervaringsdeskundige op het gebied van gewicht verliezen, en gezondheidscoach :)
Misschien vind je het leuk om mijn facebookpagina eens te bekijken www.facebook.com/HealthCoachNathalie
stuur me een berichtje ;) wie weet kan ik je helpen!

Liefs Nathalie
| 21:59 |
Afvallen lukt door het aanleren van goede gewoontes en een goede lifestyle en een hoge dosis discipline. Je moet het zeker niet zien als een tijdelijk iets waarbij je gaat diëten.
| 21:19 |
Of je zoekt een goede coach. Die samen met jou realistische doelen stelt en je daarmee steunt. Succes!
| 18:02 |
Succes, als je het echt wil dan kan je het!
| 15:53 |
Is ook heel lastig... ik worstel met hetzelfde
| 15:10 |
Het is niet zomaar gewoon even afvallen, verander je lifestyle dan wordt het zoveel makkelijker!
Mudmaster run?
Moet je sterk voor zijn, door zetten, en een goede conditie hebben.
| 13:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen