Beurs Opvoeding is leuk!

Beurs Opvoeding is leuk!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Opvoeding is leuk! is een beurs dat zich richt op ouder(s) en opvoeder(s) van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 21 (soms ook nog ouder). Deze beurs is bedoeld voor ouder(s) en opvoeder(s)  die zoekende zijn naar informatie over mogelijke begeleiding voor hun kind/jongere wanneer ouder(s) of opvoeder(s) ergens tegenaan lopen in de opvoeding.

Grote namen die op deze beurs zullen komen staan waar je als ouder(s) en opvoeder(s) terecht kunt met je vragen over opvoeding zijn onder andere:

  • Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek
  • Scrivo Media
  • Muisje Sensitief
  • 248media
  • en nog veel meer ... ... ... ... ... ...

Wil je meer weten over het evenement of aanmelden om te komen? Dat kan. Scan de QR-code en laat weten dat je komt. Voor de eerste 50 bezoekers van de beurs staat er bovendien een leuk gevulde goodiebag klaar.

 
Officieel hoefde ik deze beurs niet eens in werkelijkheid uit te voeren. Ik had voor mijn studie een opdracht gekregen om een fictief evenement uit te schrijven. Ik weet echter dat ik weinig leer en wilde mezelf uitdagen om datgene wat ik opgeschreven had in werkelijkheid uit te voeren.

Na de nodige stappen gezet te hebben, besefte ik echter dat ik onvoldoende rekening had gehouden met het financiële plaatje. Dus wat nu?

Ik doe daarom een dringend beroep op een ieder die dit leest. Doneer en help om de beurs in werkelijkheid uit te kunnen voeren. Ik ben nu al zo ver dat ik niet wil en kan opgeven. Doneer, al is het maar 1 euro. Ik zou eeuwig dankbaar zijn.

Wist je dat ik door dit bericht te typen punten spaar die ik uiteindelijk om kan zetten in een betaling? Wil jij dit ook? Meld je dan aan en plaats en deel ook je berichten.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zeker een mooie taak. Als Opa doe ik het rustiger én toch anders.
| 12:47 |
Jeugd & Gezin ... voor wie zijn gezin kapot wil laten maken. 18 is meerderjarig dus als jouw ouders of een vd organisaties zich er mee gaan bemoeien zitten ze goed fout. 
| 19:52 |
Eigen mening mag. Zijn ook zat ouders die er wellicht wel wat aan hebben. Heb niks aan dit negatieve commentaar. 
| 06:43 |
Heb hem gedeeld op twitter. Wie weet helpt het. Succes! 
| 13:48 |
Dankjewel. 
| 13:59 |
Graag gedaan! 
| 14:09 |
Wat een mooi initiatief succes
| 14:28 |
Dankjewel, mocht je het initiatief willen steunen? Donaties zijn zeer welkom. 
| 14:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen