×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBeurs Gezin & Vrije Tijd!

Beurs Gezin & Vrije Tijd!


Zaterdag 29 september 2018 vond voor de eerste keer de beurs Opvoeding is leuk! plaats. Deze beurs richtte zich is  op ouder(s) en opvoeder(s) van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 21 (soms ook nog ouder). Deze beurs  was bedoeld voor ouder(s) en opvoeder(s)  die op zoek waren  naar informatie over mogelijke begeleiding voor hun kind/jongere wanneer ouder(s) of opvoeder(s) ergens tegenaan lopen in de opvoeding.

Officieel hoefde ik deze beurs niet eens in werkelijkheid uit te voeren. Ik had voor mijn studie een opdracht gekregen om een fictief evenement uit te schrijven. Ik weet echter van mezelf dat ik weinig leer van alleen maar een opdracht uitschrijven en wilde mezelf daarom uitdagen om datgene wat ik opgeschreven had in werkelijkheid uit te voeren.

Ik moet bekennen dat ik ontzettend veel geleerd heb door de beurs daadwerkelijk uit te voeren en ga ervoor om in 2019 wederom een beurs te organiseren zoals deze. De beurs zal dan plaatsvinden onder een andere naam en met een iets andere samenstelling aan standhouders. Wederom kan ik jullie hulp weer hard gebruiken om deze volgende beurs tot een groot succes te maken. Ik heb daarom dan ook wederom een crowdfundingscampagne aangemaakt. N de beurs Opvoeding is leuk! bleek dat de financiële begroting iets verkeerd ingeschat was en er nog een flink bedrag bijgelegd diende te worden. Ik hoop met deze crowdfunding dat dit niet het geval hoeft te zijn.

Ik doe daarom een dringend beroep op een ieder die dit leest. Doneer en help mee om de volgende  beurs tot stand te laten komen. Door het uitvoeren van de eerste beurs heb ik voor mijn gevoel al zo'n grote eerste stap gezet, dat ik merk dat ik ook de volgende grote stap wil zetten. Maar dit kan ik nog niet zonder hulp van anderen en dan vooral financiële hulp.  Dus doneer, al is het maar 1 euro. Ik zou eeuwig dankbaar zijn.

Wist je dat ik door dit bericht te typen punten spaar die ik uiteindelijk om kan zetten in een betaling? Wil jij dit ook? Meld je dan aan en plaats en deel ook je berichten.