Creatieve zondag

Creatieve zondag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren heb ik eindelijk weer eens lekker tijd gehad om te Scrapbooken. Het is me gelukt om 4 nieuwe bladen  te maken. 2 bladen zijn in het thema carnaval, eentje in het thema zee, en de laatste is gewoon neutraal. Alle foto's zijn van vroeger en op de meeste sta ik met mijn zus. Ik ben zelf zeer tevreden met het resultaat. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Beetje late reactie, maar erg leuk gemaakt!!
| 18:04 |
Leuk is dat toch!!
| 19:55 |
Heel leuk gedaan
| 17:55 |
Heel leuk allemaal!
| 13:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen