Creatieve zondag

Creatieve zondag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren heb ik eindelijk weer eens lekker tijd gehad om te Scrapbooken. Het is me gelukt om 4 nieuwe bladen  te maken. 2 bladen zijn in het thema carnaval, eentje in het thema zee, en de laatste is gewoon neutraal. Alle foto's zijn van vroeger en op de meeste sta ik met mijn zus. Ik ben zelf zeer tevreden met het resultaat. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Beetje late reactie, maar erg leuk gemaakt!!
| 18:04 |
Leuk is dat toch!!
| 19:55 |
Heel leuk gedaan
| 17:55 |
Heel leuk allemaal!
| 13:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen