Disneywall 3.0

Disneywall 3.0


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

zoals de meeste mensen die mijn blogs lezen al weten ben ik bezig met een Disneywall. Ik heb speciaal daarvoor een overheadprojector aangeschaft op marktplaats. Daarna moest ik nog het juiste folie regelen omdat je moet tekenen op iets wat doorzichtig is, dus ik heb een soort van plastic achtige insteekhoezen aangeschaft en een dunnen permanent stift zodat ik op het plastic kan tekenen. Ik heb dus net mijn eerste tekening op het plastic getekend en heb hem op de overheadprojector gelegd maar tot mijn verbazing begaf het plaatje van 20 bij 10 centimeter zich over de gehele muur. 

dit was natuurlijk totaal niet de bedoeling want zo ben ik na 3 tekeningen al klaar. Ik heb geprobeerd om te tekening nog een keer te maken en dan kleiner maar dit lukte me niet goed, ook was de permanent stift dan alsnog te dik om bepaalde fijne lijntjes over te trekken. Toen heb ik een plaatje uitgeprint en overgetekend op het plastic om te kijken of dat wel de juiste grote was maar zelfs dat kleine plaatje was nog veel te groot. Ook kan ik de projector niet verder weg zetten want hij staat al helemaal tegen de muur . Ook de draaiknop van de projector staat al op het verste weg. Ik zal dus met een nieuw plan moeten komen. 

Als iemand nog ideeën heeft hoe ik dit op kan lossen dan hoor ik dat heel graag!

UPDATE!!!: Dankzij een fantastische tip heb ik hem nu wel op de juiste grote en kan ik dus al mijn tekeningen wel gebruiken! waarvoor dankBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn dat het gelukt is, mijn tip zou ook zijn geweest: dichterbij.
| 20:23 |
Wel leuk, ik doe het zelf met een beamer als ik op stof of op hout wil tekenen. Nu dus met stof bezig voor de meiden hahaha
| 23:24 |
Lijkt wel leuk .
| 22:03 |
De projector dichter bij de muur zetten helpt, zolang het beeld scherp blijft
| 21:38 |
Was het niet dichter zetten om te verkleinen, ipv verder?
| 21:32 |
oeeeh dat ga ik even proberen!!
| 21:34 |
Yay! ;-)
| 21:58 |
Super bedankt!!!!
| 22:07 |
Graag gedaan :)
| 22:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen