Schopblog kleve

Schopblog kleve


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag ben ik met mijn schoonzusje naar Kleve gereden om daar scrapbook spullen te kopen. Ben daar zeker geslaagd. We gingen specifiek naar de DM drogist omdat ze daar van die speciale project life achtige pakketjes hadden. Daarnaast zijn we ook nog bij de Kik geweest en bij de Tedi. Bij alle drie hebben we flink wat gekocht! Ik heb met mezelf afgesproken dat ik voorlopig geen nieuwe scrapbookspullen meer mag kopen maar ben benieuwd of ik het vol houd. Morgen ga ik denk ik even lekker gebruik maken van mijn nieuwe spulletjes. Als er iets leuks uit komt dan zal ik morgen nog wat posten!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hehe leuk :) Al wat aardigs van te maken :)
| 17:54 |
Goedemorgen, wat leuk weer en wat een hoop spullen gekocht!
| 08:31 |
Je kan weer vooruit zo te zien.
| 22:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen