Schopblog kleve

Schopblog kleve


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag ben ik met mijn schoonzusje naar Kleve gereden om daar scrapbook spullen te kopen. Ben daar zeker geslaagd. We gingen specifiek naar de DM drogist omdat ze daar van die speciale project life achtige pakketjes hadden. Daarnaast zijn we ook nog bij de Kik geweest en bij de Tedi. Bij alle drie hebben we flink wat gekocht! Ik heb met mezelf afgesproken dat ik voorlopig geen nieuwe scrapbookspullen meer mag kopen maar ben benieuwd of ik het vol houd. Morgen ga ik denk ik even lekker gebruik maken van mijn nieuwe spulletjes. Als er iets leuks uit komt dan zal ik morgen nog wat posten!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hehe leuk :) Al wat aardigs van te maken :)
| 17:54 |
Goedemorgen, wat leuk weer en wat een hoop spullen gekocht!
| 08:31 |
Je kan weer vooruit zo te zien.
| 22:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen