Scrapbook hoek

Scrapbook hoek


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb al een aantal keren iets gepost waarbij ik liet vallen dat ik aan scrapbooken doe, dus het leek mij tijd om daar wat meer over te vertellen. Daarom heb ik eerst wat foto's gemaakt van mijn bureau waar ik al mijn scrapbook spullen bewaar. Wat je op deze eerste foto ziet is een ladekastje waar ik al mijn houtjes, 3d stickers en disney versiersel in bewaar. Daar bovenop staan al mijn houders met scrapbookpapier.

Op de foto hieronder zie je 2 bakjes met allebei 3 laatjes. Hier bewaar ik overige spulletjes in zoals lijm, schaartjes al uitgeknipte frutseltjes, ponsjes, snijmesjes etc. Daarnaast zie je nog een bak met 4 lades. Hier zitten alle grote platte stickervellen in ( zoals ik die van de week ook weer 2 had gekocht. Daar bovenop zie je mijn houders met normaal en kleuren papier.

Dit zijn mijn ladekastjes voor allerlei andere kleine frutsels, zoals de pailettjes, ijzeren versiersels, vilten versiersels, knopen, frames, overige houtjes etc. en je zier ook mijn rode tekendoos en mijn snijapparaat liggen onder in de hoek.

Op deze laatse foto heb ik een van de laatjes opengemaakt waar je (bijna) al mijn houten figuurtjes ziet.

Ik zal straks ook nog een aantal foto's maken van wat ik tot nu toe al heb gemaakt. Ik kies daarvoor wel alleen de pagina's waar ik zelf op sta of waarop een ander niet herkenbaar in beeld is, omdat ik niet weet of zij graag willen dat hun foto's op het internet belanden. Als je daar benieuwd naar bent kan je die vanmiddag bewonderen op mijn pagina!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er leuk uit :)
| 21:24 |
Heel erg creatief en leuk om te hebben :D
| 15:08 |
Ja zeker. ik krijg er ook nooit genoeg van. Blijf steeds maar nieuwe dingen kopen terwijl ik er eigenlijk al geen plek meer voor heb. echt onverbeterlijk.
| 15:14 |
Ach je dat heb je vaak met hobbies. Geen genoeg van hebben. Maar dan heb je ook iets te doen !
| 15:26 |
Scrappen is een leuke hobby, ik heb het ook wel eens gedaan!
| 20:48 |
Handig die lades!
| 16:34 |
Keurige werkplek heb je. Kan ik nog wat van leren lol
| 15:24 |
Dat is ook ongeveer de enige plek die zo keurig blijft haha.
| 16:46 |
Mooi overzichtelijk zo.
| 14:19 |
Zo netjes georganiseerd.
| 12:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen