Een stap terug....

Een stap terug....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nieuwe start?

6 September 2016, dit was mijn 1e schooldag sinds 30 jaar geleden. Ik ging de opleiding pedagogisch medewerker doen. Werkte en liep stage met veel plezier bij de opvang die bij onze dochter op school in het zelfde gebouw zit. Dezelfde dag die ook veel veranderde in mijn leven. Voordat ik naar school ging belde mijn vader even op. Hij had de uitslag van zijn onderzoek in het ziekenhuis. Hij dacht last van zijn prostaat te hebben maar gelukkig was dat niet zo... Maar hij heeft Peniskanker ja het bestaat... 1 op de 400 mannen heeft kans dit te krijgen. Je staat er niet bij stil eigenlijk.. zo nuchter als we zijn hadden we het erover dat het best wel lullig is.. we hebben nooit iets maar als we het doen is het gelijk bijzonder. Ik ben nu een paar weken verder en uiteindelijk gestopt met de opleiding en mijn stage en werk. Ik heb zelf een chronische trage schildklier die me nogal nekt terwijl ik dacht dat het goed ging. 3 kinderen in huis een man die fulltime werkt met een chronische ptss.. onze dochter kreeg ook last dat we beide niet zoveel meer thuis waren en dat was voor mij het punt om te stoppen.. Ik blijf nog wel vrijwiliger want het werken met de kleintjes is zo leuk om te doen. Mijn gezin, en familie staan op 1.. en ik moet mezelf niet vergeten. 20 nov 2015 ben ik geopereerd aan een gastric bypass en inmiddels bijna 40 kilo afgevallen. Dus stapje terug kan geen kwaad zo nu en dan..Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Inderdaad, je gezin gaat voor
| 14:00 |
sterkte.. denk aan jezelf..
| 09:19 |
Sterkte met alles
| 14:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen