×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Online geld verdienen met Euroclix

Online geld verdienen met Euroclix


Ik gebruik nu al een tijdje Euroclix en daar graag mijn mening met jullie over delen. Toen ik voor het eerst dit soort dingen zag, was ik er nogal sceptisch over. Maar toen ik er iets dieper in ging, kwam ik erachter dat veel mensen toch wel te spreken waren over Euroclix en besloot ik mij aan te melden.

Eerst dacht ik dat het vooral om marktonderzoeken ging, maar ik krijg er als niet-volwassene niet heel veel. Als volwassene zal je ongetwijfeld meer onderzoeken krijgen. Je kan heel veel met Euroclix maar het handigste vindt ik dat als je online gaat shoppen (dit kan bij heel veel online winkels) krijg je een paar procent van je aankoopbedrag terug in clix (1 clix is 1 eurocent). Laatst kocht ik bijvoorbeeld 2 truien bij AliExpress voor 4 euro per stuk en kreeg ik 8 clix, niet heel veel maar zeker als je regelmatig online shopt is dit een leuke bijverdienste.

Ook heeft Euroclix een soort van eigen loterij waarbij je dagelijks en geheel vrijblijvend (ja, echt waar!) een lot kunt activeren en je automatisch kans maakt op clix. Ik heb hier in totaal al iets van 0,50 euro mee gewonnen.

Mijn conclusie is dat ik Euroclix erg leuk & handig vindt en ik zou jullie (als jullie het nog niet hebben) ook aanraden om je aan te melden!

Als je dit via mijn link (die krijg jij straks ook) doet, krijgen we allebei 150 clix!

Aanbiedingen bij webshops            


Wat zijn jullie ervaringen met euroclix? Of soortgelijke sites? Over andere sites ben ik tot nu toe nog niet erg te spreken...

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties