×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Innerlijke en uiterlijke schoonheid

Innerlijke en uiterlijke schoonheid


De opkomst van aloë Vera

Ik was er septisch tegen, allemaal hetzelfde dacht ik

Toen kreeg ik een telefoontje van een kennis van mij,ze wou me spreken,we spraken af

Ze vertelde over producten die ik 1 week kosteloos mocht uit proberen,ze was met iets nieuws gestart en wou haar helpen

Ik begon producten te gebruiken van shampoos, zalfjes, inwendige dranken en eerlijk ik moest toegeven ,voel me beter, niet omdat het een medicijn en wondermiddel is maar omdat het paste bij mijn levensstijl en dat was een perfecte aanvulling op mijn levenswijze

Na een 1 week te hebben geprobeerd zag ik dat er meer in zat,ik kon distributeur worden waar ik anderen ook kon laten kennismaken en vooral het belangrijkste was ik moest zelf niet investeren,ik besloot om er voor te gaan

Ik werd distributeur en kon veel bijleren dankzij de fantastische workshops,info dagen, bijeenkomsten

Ondertussen heb ik ook een eigen pagina op Social media

https://www.facebook.com/Innerlijke-en-Uiterlijke-schoonheid-2-709636305843971/

Mijn webwinkel,neem gerust een kijkje

http://www.310002021616.fbo.foreverliving.com/


Wil jij graag ook een testbox gratis uit proberen of meer weten over het verdien concept,dan hoor ik het heel graag,en dit zonder enige verplichting

Op zoek naar leuke teamleden,dus iedereen welkom

Bodycoach
Zijn waarschijnlijk heel goede producten. Ik verkoop herbalife en wij hebben ook een reeks verzorgingsproducten op basis van aloe vera en dan 3 soorten aloe vera drank. SUPER producten
23-08-2017 21:01
23-08-2017 21:01 • Reageer
SoulandMind
Goedemorgen 'netwerkster' ;-). Ik ken de 'lijn' helemaal én inderdaad het zijn hele goede producten. Heb liters Aloë Vera gedronken en verdeeld destijds. ik ben nog steeds een netwerkster, maar werk nu al enkele jaren samen met een andere verdeler... Toch Aloë Vera blijft goede kwaliteit bezorgen én bij deze wens ik dan ook graag veel succes toe ;-).
26-03-2017 11:20
26-03-2017 11:20 • 1 reactie • Reageer
Vicky
Dank je wel, onder welke verdeler van jij bezig als ik vragen mag?
26-03-2017 16:47
26-03-2017 16:47 • 1 reactie • Reageer