×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Mijn enigste houvast ....valt in duigen


In mijn vorige blog genaamd " circus van de maatschappij" deed ik mijn verhaal over de papiermolen van de geneesheer van de ziektewet en het bezoek aan de vervanger van mijn dokteres.

Vandaag dacht ik een lichtpuntje te hebben waardoor ik dacht echt geholpen te worden.

Ik kwam binnen en deed men verhaal met de papieren die ik had.

Voor de geneesheer van de ziektewet had ik een papier nodig waarin stond dat ik een psychische aandoening had ( angsten door stalking) ,nu zei ze me dat zal dat niet op papier kon zetten ,dat dit moest worden vastgesteld worden door een psychiater of psycholoog,nu is het probleem dat ik deze niet kan betalen,dus ik vroeg of zij geen instantie wist die aan sociale tarieven werkte,ze zei me " je moet maar zien dat je aan die centen komt" dan pas ben je zeker dat je dossier bij de ziektewet in orde komt.

Maar wat als je dat echt niet hebt?

Word ik dan weer aan men lot overgelaten?

Blijkbaar wel

Ik wil zo graag met de borderline en alle ongemakken leren omgaan,maar blijkbaar word je enkel geholpen als je centen hebt of je in de gevangenis zit en/0f crimineel bent.

Ik ben nu hard misschien maar ken mensen die in deze situatie zitten en daar word echt alles voor geregeld.

Die moeten terug in de maatschappij komen maar mensen zoals ik kunnen het bekijken,hoe dit kan zonder iets van geld te krijgen om iets aan hun probleem te willen doen,nu gaat dit niet.

Ik huil alles bijeen,heb al zoveel mensen aangesproken voor hulp ( mijn trots is al gekrenkt) maar niemand wil helpen,ze vinden het erg maar ik zoek geen medelijden, enkel de hulp om geen domme dingen te gaan doen ( als de top bereikt is)

Ik ben blij hier mijn verhaal te mogen doen,even mijn uitlaatklep zonder op mijn donder te krijgen

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts