Mijn enigste houvast ....valt in duigen

Mijn enigste houvast ....valt in duigen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In mijn vorige blog genaamd " circus van de maatschappij" deed ik mijn verhaal over de papiermolen van de geneesheer van de ziektewet en het bezoek aan de vervanger van mijn dokteres.

Vandaag dacht ik een lichtpuntje te hebben waardoor ik dacht echt geholpen te worden.

Ik kwam binnen en deed men verhaal met de papieren die ik had.

Voor de geneesheer van de ziektewet had ik een papier nodig waarin stond dat ik een psychische aandoening had ( angsten door stalking) ,nu zei ze me dat zal dat niet op papier kon zetten ,dat dit moest worden vastgesteld worden door een psychiater of psycholoog,nu is het probleem dat ik deze niet kan betalen,dus ik vroeg of zij geen instantie wist die aan sociale tarieven werkte,ze zei me " je moet maar zien dat je aan die centen komt" dan pas ben je zeker dat je dossier bij de ziektewet in orde komt.

Maar wat als je dat echt niet hebt?

Word ik dan weer aan men lot overgelaten?

Blijkbaar wel

Ik wil zo graag met de borderline en alle ongemakken leren omgaan,maar blijkbaar word je enkel geholpen als je centen hebt of je in de gevangenis zit en/0f crimineel bent.

Ik ben nu hard misschien maar ken mensen die in deze situatie zitten en daar word echt alles voor geregeld.

Die moeten terug in de maatschappij komen maar mensen zoals ik kunnen het bekijken,hoe dit kan zonder iets van geld te krijgen om iets aan hun probleem te willen doen,nu gaat dit niet.

Ik huil alles bijeen,heb al zoveel mensen aangesproken voor hulp ( mijn trots is al gekrenkt) maar niemand wil helpen,ze vinden het erg maar ik zoek geen medelijden, enkel de hulp om geen domme dingen te gaan doen ( als de top bereikt is)

Ik ben blij hier mijn verhaal te mogen doen,even mijn uitlaatklep zonder op mijn donder te krijgen
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Betaalbare psychologen en psychiaters kan je vinden bij het centrum voor gezondheidszorg (cgz), daar betaal je volgens inkomen.
| 10:52 |
En als je geen inkomen meer hebt?
Wachtlijsten?
Had verslagen nodig,huisarts heeft niks meer
Vanaf nu maak ik een eigen dossier aan voor mezelf
| 11:28 |
Voor dat soort vragen kan je best naar hen gaan of een kijkje nemen op hun website
| 11:39 |
Ik vind het zo erg voor jou dat je in deze moeilijke situatie zit! Heb je al eens gehoord van ONDO? Zij hebben ons ook al eens geholpen, het zijn hele vriendelijke mensen, misschien kan je daar terecht? Hou ons zeker op de hoogte!
| 23:25 |
Dat ken ik niet
Wat is dit dan?
Gisteren papier opgevraagd van psycholoog ( van gastric bypass) en daar staat het woord borderline syndroom en in behandeling in
Vind het enkel raar dat mijn huisarts dat niet heeft,ik duw dit papier onder haar neus
In het slechtste geval stap ik orde van geneesheren alsook de kranten
| 07:57 |
Ondo helpt mensen vooral met alle maatschappelijke verplichtingen maar ze helpen je ook verstaanbaar te maken bij derden - zoals dokters. Je kan eens naar hun site kijken, daar staat meer uitleg op (ondo.nu).
| 12:52 |
België is op dat vlak echt een moeilijk land en als het van Maggie afhangt wordt het nog moeilijker als je ziek bent.
| 14:04 |
Mij gaat het niet om.die uitkering maar om de hulp om ermee leren om te gaan
Dan schrikken ze er van dat mensen zelf iets gaan ondernemen
| 14:07 |
Snap ik
| 14:11 |
Kan je niet helpen maar heb zelf soortgelijke achterlijke onmenselijke manieren van bureaucratie bewandeld in NL .. en ik weet hoe frustrerend en machteloos je je voelt. Ook ik ken het stalken op grote schaal waarvoor een groot onderzoek liep maar in geval van nog geen veroordeling doet geen enkele.instantie er wat mee. Belachelijk maar waar. Sterkte.. ik hoop dat je een manier vind meid
| 11:07 |
In het ergste geval is er maar 1
| 11:15 |
Sorry begrijp dit niet? Wat bedoel je ?
| 16:51 |
Heb je al eens contact opgenomen met CAW? Deze helpen je gratis en zij kunnen je met de juiste mensen in contact brengen... Veel succes
| 10:47 |
Ja ben ik al bij,mogen geen verslag schrijven en voor psychiater is er een wachtlijst van 6 maand
| 11:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen