×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Afwezig? Waarom?

Afwezig? Waarom?


Als je bevriend met me bent of me actief volgt op Yoors, dan is het je misschien wel opgevallen. De laatste tijd heb ik heel weinig blogs gelezen en reacties achter gelaten op Yoors en ik heb ook al sinds 10 mei geen nieuwe blog meer geschreven! Vanwaar deze afwezigheid ? In deze blog leg ik dat uit!


School

Een van de redenen waarom ik zo afwezig ben geweest op Yoors is school. Ik heb op 9 mei, 16 mei, 23 mei, 1 én 2 juni wiskundetoetsen moeten maken. Heel veel stof moest ik nog inhalen, dus daar heb ik het ontzettend druk mee gehad! Naast al die wiskundetoetsen had ik ook nog vele andere toetsen, presentaties en verslagen die ik moest inleveren. 

Ik heb net mijn laatste toetsweek van dit jaar achter de rug. Vandaag heb ik mijn laatste toetsen gemaakt. Nu nog volgende week donderdag even mijn herkansing knallen, en dan is het schooljaar alweer bijna voorbij!

Externe activiteiten

Naast het schoolwerk wat echt schoolgerelateerd was, had ik ook nog andere activiteiten. Zo hielp ik bijvoorbeeld bij het schrijven van het jubileumboek, want mijn school bestaat 25 jaar. Het was superleuk om te doen, maar ook ontzettend veel werk! Naar mate de deadline dichterbij kwam, begon ik toch wel een klein beetje te stressen, maar het is allemaal goed gekomen en een supermooi boek geworden! Ik ben er echt heel erg trots op, en het was een superervaring. Heb ontzettend veel geleerd, interviewtechnieken maar ook werken met programma's als Adobe InDesign.  Dat boek is nu af, afgelopen zaterdag was de reünie waar het boek eindelijk bekend gemaakt mocht worden! Tof moment, om nooit meer te vergeten!

Daarnaast ben ik zo'n twee weken terug, van 4 tot en met 11 juni, een weekje naar Taizé in Frankrijk geweest. Wat dat precies is, kun je hier lezen! Het was een heerlijke week, zoveel leuke dingen daar gedaan. Ik had mijn telefoon thuis in Nederland gelaten, dus ik ben ook een week lang offline geweest. Heerlijk.

Op de foto hiernaast zie je de kaarsjes in de kerk van Taizé. Ik vond ze echt supermooi om te zien, was ook heel blij dat ik m'n fotocamera mee had genomen!

Werk

Daarnaast heb ik in deze periode ontzettend veel gewerkt bij mijn bijbaantje. Ik had 55 overuren gemaakt! Daarbij moet ik wel zeggen dat ik een contract voor 12 uur in de maand, dus 3 uur in de week heb. Daar ga je al snel overheen als je graag werkt en het geld nodig hebt.

Naast mijn bijbaantje heb ik het ook ontzettend druk gehad met mijn vrijwilligerswerk bij de radio, klik hier voor een stukje uitzending dat gefilmd is! Hier leer ik ook ontzettend veel, maar het vergt wederom heel veel tijd naast alle andere activiteiten die ik doe in mijn leven.

Hobby's

Alsof al het bovenstaande niet al genoeg is, heb ik ook nog andere hobby's! Zo ben ik bijvoorbeeld begonnen met taplessen, wat ik ontzettend leuk vind om te doen en waarin ik al mijn energie kwijt kan. Daarnaast ben ik ook actief in een koor, wat betekent dat we één keer in de week repeteren en soms in een kerkdienst zingen of een andere activiteit hebben waarbij we aanwezig zijn. Ik zou deze hobby's voor geen goud willen missen, ze maken me altijd zo blij!

Daarnaast houd ik ook erg van schrijven, zoals mijn blogs op Yoors en op andere plekken en van creatief bezig zijn - tekenen, schilderen, knutselen enzovoorts. Hier heb ik de afgelopen weken vrijwel geen tijd voor gehad, en dat vind ik erg jammer! Ik ben blij dat de zomervakantie om de hoek staat en langzaam dichterbij komt!


Ik hoop dat het nu voor jullie een beetje duidelijk is waarom ik de laatste tijd zo afwezig ben geweest! En geen zorgen, ik zal jullie blogs die ik gemist heb de afgelopen weken zoveel mogelijk terug lezen! Ik denk alleen wel dat ik daar voorlopig nog wel even een tijdje mee bezig ben ;)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties