Het moet anders!

Het moet anders!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo komt het niet goed. Er is altijd wel wat en dan heb ik het niet alleen over mijn gezondheid. Die laat zeker wel te wensen over en met zere knokkels kan ik niet tikken aan mijn boek. Een blog zo op zijn tijd, dat is nog wel te doen. Net als leuke maffe foto’s plaatsen van mijn dieren, alleen komt daar mijn boek natuurlijk niet mee af.  Vergeet natuurlijk ook niet mijn wekelijkse column, wat wel eens voor hoofdbrekens zorgt. 

Het roer moet om. De eerste poging om in 90 dagen mijn boek te schrijven is dus faliekant mislukt. Jezelf bij elkaar rapen en weer door gaan. Met vallen en op staan, leert men… Even de boel de boel gelaten en opeens had ik een wel hele leuke uitdaging voor mijn neus staan! Je boek wordt gratis uitgegeven met 750,-  op de koop toe. Het gaf mij de juiste kick om er weer vol tegen aan te gaan. Alleen de deadline van deze wedstrijd, zal ik het even noemen, is al eind januari dit jaar. Toch eigenwijs als ik ben, een poging gedaan. Ja ja, je voelt het al aankomen…ik ga dat echt niet redden. Het bezorgd mij zelfs een opgejaagd gevoel en een overspannen schrijfster, daar zit niemand op te wachten. Mijn omgeving trouwens ook niet, die worden horendol van mij…

Laat ook dit maar aan mij voorbij gaan, heb ik gisteravond besloten. Door dit besluit voel ik mij innerlijk al een stukje rustiger. Gewoon op mijn gemakje, tikken aan mijn boek onder het genot van een bakje thee of later op de dag/avond met een wijntje erbij. Word je trouwens ook wat loslippiger van hoor… Toevallig heb ik gisteren een film gezien, waarin een schrijfster beweerde dat alle schrijvers alcoholisten zijn. Nou ja zég! Het zal toch niet waar zijn…Echt niet! Wat vind jij daar eigenlijk van?

Nou goed, het jaar is nog lang niet om en op dit moment stel ik mij één doel. Het boek moet voor de zomer klaar zijn. Let maar eens op… ;)

Zo dit was na een lange tijd weer even een update omtrent het schrijfproces van mijn eerste boek.

Citaat uit mijn toekomstig boek: Verslagen smijt ik mijn telefoon de kamer door. Rik kijkt mij verschrikt aan en vraagt; ‘niet zo’n goed idee dus?’ ‘Nee!’ brul ik. ‘Het slechtste idee ooit!’

 

2017©Vlindertje73

Je kan mij op Facebook ook volgen: "Geld stinkt"

Vind je dit een leuke post en wil je hierop reageren? 

Klik dan hierboven op 'Aanmelden' Je krijgt er een leuke bonus voor terug!Vervolgens kan je zelf ook artikels, blogs, foto's en vele andere dingen met ons delen. Je wordt er zelfs beter van, letterlijk en figuurlijk ;)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geweldig leuk geschreven, echt zoals je bent hahah
| 20:01 |
HAhhah dank je wel. LEeuuukkk hé.
| 10:21 |
Ben benieuwd, ,
| 00:11 |
Dank je, komt goed.
| 17:01 |
Inmiddels website gebouwd ter promotie en met de laatste loodjes bezig. Blog volgt en je mag alvast een kijkje op mijn website nemen: www.engelina-f.com/ en als je je aanmeld voor mijn nieuwsbrief, krijg je de samenvatting van mijn boek in je mailbox.
| 10:22 |
Ja hoe moeilijk ook maar naar je lichaam luisteren is toch het beste.
Je tempo aanpassen is niets mis mee, word je boek misschien nog mooier.
En zeker niet elke schrijver is een alcoholist!
Geniet van het leven!
| 11:06 |
Dank je! Doe ik hoor, dat genieten ;)
| 12:48 |
Inspiratie kan je niet plannen
| 17:16 |
Inspiratie zat, gelukkig. ;)
| 09:58 |
Goed dat je de boel de boel laat.. gehaast schrijven word het verhaal ook niet beter op denk ik zo. Ik ben nieuwschierig naar je boek..
| 11:33 |
Je kan mij ook volgen op FB : www.facebook.com/geldstinkt/ en hier als je het tag woord 'geld stinkt' volgt...
| 11:45 |
Top ga ik doen!
| 22:14 |
thnx ;)
| 09:57 |
Oooh jammer. Zere knokels. Ik ken er alles van. Hopelijk vind je inderdaad een oplossing. Zoals Elisabeth hieronder bvb zegt. Je schrijft wel spannend hoor
| 16:17 |
Dank je ja het komt door de fibromyalgie en het vochtige weer buiten...
| 18:24 |
Hier van t zelfde. FObro en Artrose. Emigreren naar warme oorden. Later ☺️
| 13:05 |
Ja dat zou beter zijn idd :)
| 12:19 |
Voor de zomer van welk jaar? Kun je niet inspreken in een dictafoon en je tekst door een ander laten uitwerken? Succes, ik gun het je.
| 13:04 |
Dit jaar! Nee dat werkt niet voor mij omdat ik tikkend zomaar een tussenweg in sla...Dank voor het meedenken.
| 13:28 |
Wat jammer dat je lichaam niet mee werkt
| 12:21 |
Ja idd :( Dan maar langzamer aan doen hé...
| 12:29 |
Of delegeren (doe ik ook)
| 12:33 |
Tja... ;) Al tikkend ga ik zo maar een andere kant op, dat werkt niet als ik het een ander laat doen...
| 12:37 |
Dat is waar
| 13:06 |
Ik vind je een dappere doorzetter !!! Kan niemand anders voor jou tikken wanneer je zo'n pijn hebt ?
| 20:33 |
Dat werkt niet echt. Ik tik terwijl ik tik en ga dan zo op eens een andere kant langs, als ik het vertel en die persoon zou tikken. Die word echt compleet gék van mij dan! Oh dank je voor je compliment. ;)
| 20:39 |
Er is vast wel iemand die dat aankan, ik gun het je zo !! zou het zo willen proberen met je als ik in de buurt woonde.
| 20:42 |
Geen idee waar je woont. Ik in het noorden.
| 01:02 |
Ja in Friesland
| 07:17 |
Heel lief aangeboden trouwens :)
| 01:02 |
Ik snap wat je bedoeld, zit met een soort gelijk probleem, maar wanneer het lukt, is de victorie des te groter
| 07:50 |
Precies en daar ga ik maar voor! :)
| 09:51 |
Wanneer ik alcohol nuttig ben ik niet eens in staat te schrijven, zonder alcohol lukt het nog net om de toetsen te vinden. You go girl, succes
| 20:02 |
Hahhahhha, dank je ;)
| 20:39 |
Niet alle schrijvers zijn alcoholisten. Deze auteur drinkt zelden alcohol. Het klinkt overigens ook wel als een interessante uitdaging. Is het een uitdaging die speciaal voor jou is of kunnen andere schrijvers daar ook aan meedoen?
| 19:52 |
Nee kan iedereen aan meedoen. Kijk maar even bij boekscout.nl Veel susses! :)
| 20:37 |
Hier is de link, kwam hem net weer tegen: boekgoud.nl/publieksprijzen.php
| 11:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen