×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Ik loop over...


Altijd wat.

Dan weer dit, dan weer dat.

Soms gebeurt er teveel in je leven,

het is geven en nemen.

Gevoel is niet altijd te repareren,

niet om te keren.

Veel verdriet,

niemand die het ziet.

Vol zit mijn hoofd,

wanneer raakt dat verdoofd.

Snel hoop ik,

een gevoel dat ik stik.

Op een moment ben ik er weer,

sterker en harder, zo gaat dat keer op keer.2017©Vlindertje73

Foto van pixabay.

ps, bovenstaande is dus mede waarom ik niet zo actief ben bij mijn maandelijkse uitdaging. De kamers verdeel ik, maar het lezen van jullie verhalen kom ik even niet aan toe. Kan mij gewoon niet concentreren, zo hier en daar een snap.  Sorry Yoorsianen. Inschrijven mag nog steeds uiteraard. Ik beloof je dat ik deze maand overal langs zal komen en ook zelf een verhaal over onze yoorsianenvakantie ga schrijven.

Juli uitdaging. Doe je mee?

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

Vrienden Uitnodigen

Kom je ook gezellig bloggen?expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts