Mijn hond sleept mij door de pijn.

Mijn hond sleept mij door de pijn.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanmorgen ging de wekker en als mijn hondje Snoopy dat geluid hoort, ja dan weet ze, het is “knuffeltijd”. Een ochtend knuffel is een dagelijks ritueel geworden. Dus Snoopy kruipt lekker tegen me aan, terwijl ik met moeite bij mijn telefoon kan komen om het irritante gebliep uit te zetten.

Eindelijk die houd z’n kop, oefff even weer plat liggen. Mijn rug, heupen en knie doen gruwelijk zeer, dit word weer zo’n rot dag weet ik al op dat moment.

Knuffelen met de hond terwijl de tranen van pijn over mijn wangen stromen. Snoopy slikt ze van me af en kruipt nog eens dichter tegen me aan, of dat ze wil zeggen; ‘Kom op vrouwtje, het komt wel goed!!’

Met grote moeite sleep ik me uit bed en zet koffie. De hond wordt voor me uitgelaten, gelukkig maar. Mijn benen doen zo raar, het voelt net of dat mijn spieren hun eigen leven leiden in mijn benen. En oh, wat een steken door mijn heupen, niet te houden dit. Mijn knokkels branden als een gek :(


Pillen alla Tramadol.

Na het koffiedrinken neem ik een broodje met vlokken en ik denk dat ik er nu toch aan moet geloven om met zwaar geschut mijn pijn te lijf moet gaan. Zoekend in mijn la, pak ik mijn doosje pijnstillers “tramadol”. Deze rotzooi gaat me weer helemaal van de wereld maken, maar misschien is dan de pijn iets dragelijker?

Diazepam neem ik al voor het slapen gaan, maar nu vandaag kiep ik er daar ook nog maar 1 van erbij in. Dus ben ik vandaag super stoned….. Hopend dat de pijn een beetje gaat zakken kruip ik nog maar even weer op de bank. Ik neem mijn papierenboek van Holleeder erbij en ga een stukje lezen. Binnen een kwartier, kan ik geen letter meer lezen, alles dwarrelt voor me ogen. Net zoiets als dat het sneeuwt terwijl je autorijdt. Ogen dicht en slapen. Na een uur ben ik alweer wakker. En nu?

Nu ben ik weer wakker en zit ik trillend achter mijn laptop dit verhaal te schrijven.

Zoals elke dag ben ik natuurlijk erg nieuwsgierig naar de reacties op mijn verhalen. Yoors werkt nu eenmaal best wel verslavend.

En vooral ben ik nieuwsgierig naar de nieuwe updates van degenen waar ik fan van ben.

Ik probeer het allemaal te lezen, maar alles dwarrelt voor mijn ogen, zelfs het typen nu gaat moeizaam en erg traag dat merk ik zelf ook wel. Dus als ik niet op jullie blog reageer, weet je nu waar dat door komt.

De meeste dagen breng ik achter mijn laptop door, makkelijk zittend voor zover dat gaat, op 2 stoelen of op de bank met zo’n klaptafeltje weet u wel…Toch makkelijk zijn die dingen!!

Maar ja wat moet ik zonder yoors, het is een zeer leuk en aangenaam tijdverdrijf!!! Schrijven doe ik erg graag, er zit van alles in mijn hoofd, alleen komt het er vandaag niet uit.

Na dit stukje getypt te hebben ben ik alweer doodmoe. Komt natuurlijk door de hevige pijn, maar zeker nu ook door de medicijnen.

 

Het weer werkt ook niet echt mee, diep triest, dit weer. De hoge luchtvochtigheidsgraad is ook nog eens funest voor mij.

Ach ja ik modder wel door….daarom ben ik zo blij met de vrienden die ik om me heen heb, zonder hun zou ik echt met mijn zere handen in mijn zere haar op mijn zere hoofd zitten.

Normaal ben ik een opgewekt, vrolijk persoon en zeg altijd een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Ik kan je vertellen dat ik vandaag al wel gelachen heb hoor, door mijn tranen heen dat dan wel weer. Het was vanmorgen toen Snoopy mijn tranen van mijn wangen slikte en me aankeek met zo’n verschrikkelijke lieve blik. Ja, van hondenliefde word je wel vrolijk. Het brengt een lach op je gezicht. Snoopy is daar een ware ster in!!!

Verder blijf ik positief, want iedere avond voor het slapen gaan hoop ik dat het de volgende dag een ietsie pietsie beter met mij zal gaan….

Zo ik heb even mijn hart gelucht, nu mijn lichaam straks nog even laten luchten buiten…

Je kan je niet voorstellen, wat je je niet kan voorstellen.

Mijn vrienden wil ik bij deze bedanken voor hun hulp en steun!

En natuurlijk mijn Snoopy voor haar kracht om me de dag door te slepen en te zorgen dat ik nog kan lachen. Jammer eigenlijk dat een hond niet kan lezen.

 

2016©Vlindertje73

Vind je dit een goede post en wil je hierop reageren?
Klik dan hierboven op 'Aanmelden' Je krijgt er een leuke bonus voor terug!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (23 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat goed om je pijn en moeite van je af te schrijven.
Goed om te lezen dat je blij met met yoors.
Yoors kwam voor mij op het juiste moment.
Ik bleef maar in gedachten rondhangen en heb nu met dit vette afleiding
en het geeft mij nieuwe energie.
Zo liep ik vanochtend om 9.15 uur buiten met een camera om dieren in de winter te fotograferen.
| 15:35 |
Ja idd, ik heb ook altijd mijn cameraatje mee als ik Snoopy uit laat. Vanochtend weer mooie foto's gemaakt... De foto's van de kromme bomen was gisteren. De wereld is ook zo mooi buiten als ie wit is ;) Gelukkig heb je hier ook afleiding gevonden.
| 19:37 |
Snoopy is jou alessi ;-)
| 15:53 |
Echt wel! ;)
| 16:40 |
Ja een dier ka je hierin zoveel steun geven.
Heel veel sterkte en een knuffel.
Zorg goed voor jezelf.
| 23:00 |
Zal ik doen :) Dank je.
| 13:10 |
Ah wat erg voor je, veel sterkte! Een vriendin van me doorstaat net hetzelfde, en je voelt het inderdaad al van 's morgens vroeg als je wakker wordt naar het schijnt. Dikke knuffel voor jou en de beestjes!
| 19:09 |
Ja je wordt er mee wakker en gaat er mee naar bed. Meestal is het redelijk draaglijk alleen nu even niet. Dus aan de pillen :( En niet zo makkelijk kunnen typen... )
| 20:13 |
Wat vervelend voor je. *knuffel stuurt*.
| 09:17 |
dank je :)
| 17:08 |
Afgrijselijk die tramadol maar het helpt vaak wel tegen die nare pijn .ik begrijp wel wat pijn is .verschrikjelijk heel erg veel sterke en hopelijk spoedig herstel
| 10:22 |
Dank je wel
| 11:51 |
Veel sterkte en ik hoop en zal voor je bidden, dat je snel weer een heel stuk beter mag gaan voelen. Het liefst helemaal pijnloos want pijn gun ik niemand.
Groetjes josma
| 01:54 |
Helemaal pijnloos zal niet lukken, als het maar draaglijk is :) Dank je.
| 11:52 |
Veel sterkte, Vlindertje, je gezondheid gaat voor alles. :-)
| 22:18 |
Ja snoopy en micky maken je iedere dag weer blij
| 19:34 |
Idd :) Gelukkig wel en jou hulp ook hoor!
| 21:14 |
Pfff ik weet hoe je je voelt . Als ik mijn morfine niet zou hebben dagelijks red ik het ook niet . Zitten kan ik al niet langer dan 30 min. Vandaar nu sinds een jaar bed in de kamer . En idd mijn hondje Tebbie helpt me door veel pijn en emoties heen met haar geknuffeld.
| 18:17 |
Hé leuk je hier ook te zien. Ja, de hondjes zijn erg belangrijk hé... :) Ik wens je hier veel plezier op yoors :)
| 18:39 |
klopt het dat je fibromyalgie hebt? Zo ja dan stuur ik jou even een prive berichtje als dat mag
| 16:39 |
Ja, dat klopt.
| 17:03 |
Heel veel sterkte
| 15:36 |
Hel veel sterkte toe gewenst.
| 13:55 |
Heel veel sterkte en hoop dat het gauw wat beter gaat.
| 12:57 |
Dat hoop ik ook :) Dank je wel.
| 13:53 |
Sterkte voor vandaag en alle andere dagen.
| 12:34 |
Dank je )
| 12:52 |
Oh wat erg meid. En wat vreselijk om zo veel medicatie nodig te moeten slikken om de pijn te beheersen. Sterkte en een knuffel van mij. XX
| 12:15 |
Dank je :)
| 12:52 |
Ik wens je veel sterkte toe. Fijn dat een hond dat zo goed aanvoelt en troost kan bieden he.
| 12:04 |
Ja idd tovert altijd weer een lach op mijn gezicht :)
| 12:53 |
Sterkte en digihug!
| 11:47 |
Dank :)
| 12:53 |
Ach wat sneu, kon ik je maar even opvrolijken heel veel sterkte lief vlindertje en ik stuur je in gedachten een dikke knuffel toe.
| 11:35 |
Dank :)
| 12:53 |
Heel veel sterkte voor vandaag!
| 11:19 |
Dank je
| 12:53 |
Oooh hopelijk snel beter! Dikke knuffel
| 11:17 |
Dank je. :)
| 12:53 |
Daarom hou ik zoveel van honden..
| 11:08 |
Idd, ik zou er niet zonder kunnen :)
| 11:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen