×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Knallende kortingen?


11-11… Black Friday… Cyber Monday… Teksten die gillend, schreeuwend en krijsend op home pages staan te pronken.

Reusachtige klokken die aftellen ‘tot het grote moment’: uitverkoop.

Kortingen tot wel 70% of meer…


Ik kocht toevallig 3 weken geleden een mooi vestje op AliExpress voor 9.95. Inmiddels heb ik deze binnen, dus keer terug naar mijn bestelling om er een review over te schrijven, wat ik altijd netjes doe… In alle eerlijkheid:

-Het was precies goed.

-Het was al stuk.

-Zit te strak ( wtf: maat xxxl????): foto bijgevoegd van uitstekende kwabben.

-Kat vindt het leuk: 25 foto's bijgevoegd van drie vrolijke katten.

-Prima.

-Niiiiiiiiice…!!!

- ...

-Like.


Maar nu viel mij ineens op dat ‘mijn’ vestje 16.95 kost en ietwat gestrest zoek ik het terug bij mijn bankafschriften. Serieus: ik zou nooit bij Ome Ali een vest kopen van meer dan 10 euro!!! Maar gelukkig: ik heb er toch echt maar 9.95 voor betaald...hmmm.


M’n vestje. Ik heb hem in het bordeaux rood en toch echt voor 9.95.


Black Friday breekt aan en ik speur weer even rond op Ali voor hebbedingetjes… En kom warempel weer ‘mijn’ vestje tegen! Nu weer voor ‘gewoon’ 9.95.


Hebben jullie het door? Steek die kortingen maar rustig ergens waar de zon niet schijnt, want die krijg je echt niet. En zo gaan bijna alle winkeliers te werk. Online en ‘live’! Binnen en buitenland! Weken vòòr een actie, gaan de prijzen ongemerkt omhoog, om op de ‘ grote dag’ weer terug geschroefd te worden tot de oorspronkelijke normale prijs waardoor het lijkt alsof er korting is.


Vooral rondom de Feestdagen worden we wellustig genept. Speelgoed, Kerstprulletjes...

Ik trap daar allang niet meer in en kan maar 1 advies/tip geven: koop het hele jaar door gewoon iedere x wat. Kom je iets tegen wat verjaardag/Sinterklaas/Kerst- waardig is? Kopen!

Wij verzamelen dergelijke ‘toekomst’ kadootjes in een grote doos om vervolgens vlak voor een verjaardag/Sint of Kerst ingepakt te worden.

Dat kost je in deze tijd rond de Feestdagen dan hooguit een rolletje inpakpapier ;-)Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts